Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

PLAY-OFF ÇEYREK FİNALİNDE İLK RAUND İSKENDERUN FK NIN

Sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada Turuncu Mavilileri galibiyete taşıyan golü 53. dakikada Recep Metin attı. 1-0

PLAY-OFF ÇEYREK FİNALİNDE İLK RAUND İSKENDERUN FK NINWeb
TV

Spor   A+a-

 Mislicom 3. Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk müsabakalarına ülkemizin çeşitli kentlerinde devam edildi.
İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan ve bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada ev sahibi İskenderun Futbol Kulübü, rakibi Belediye Kütahya Spor'u 1-0 mağlup ederek ilk raundu kazanmış oldu.
İskenderun 5 Temmuz stadında oynanan ve geniş güvenlik önlemlerinin alındığı ve Süper lig hakemi Emre Malak, Erkan Akbulut ile Murat Tuğberk Cunbay'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı gelen ataklarda gol çıkmayınca ilk 45 dakika golsüz kapandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısında saha üstünlüğünü elinde bulunduran ev sahibi İskenderun FK, müsabakanın 53. dakikasında cezaalanı içerisinde topla buluşan Recep Metin topu Belediye Kütahya Spor filelerine göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
İskenderun FK daha sonra baskılı oyununu sürdürmesine rağmen, ikinci golü bulamadı. Müsabaka ev sahibi İskenderun Futbol Kulübünün 1-0 galibiyeti ile sonuçlandı.
Bir hayli sert ve çekişmeli geçen karşılaşmada İskenderun FK dan Fadıl Kocaoğlu, Oğuzhan Erdoğan ile kalesi Ramazan Haklı, Belediye Kütahya Spor'dan da Emir Miray Köksal, Murat Demirezen ile Güven Güneri sarı kart gördü. Maçın orta hakemi Emre Malok, maçın bitiş düdüğünün ardından taşkınlık yaratan Belediye Kütahya Spor'lu Alihan Aydın'a 90x8. dakikada kırmızı kart gösterdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
PLAY-OFF ÇEYREK FİNALİNDE İLK RAUND İSKENDERUN FK NIN videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş