Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sosyal Medyaya Düşen Zabıta Olayına Açıklama

Sosyal medya üzerinden yayılan görüntülerde Dörtyol belediyesi zabıta ekipleri ve esnaf arasında çıkan olayla ilgili Dörtyol Belediyesinden açıklama g

 Sosyal Medyaya Düşen Zabıta Olayına AçıklamaWeb
TV

Gündem   A+a-

 
Sosyal medya üzerinden yayılan görüntülerde Dörtyol belediyesi zabıta ekipleri ve esnaf arasında çıkan olayla ilgili Dörtyol Belediyesinden açıklama geldi.
Dörtyol Belediyesi Zabıta Müdürü Osman ŞAHİN 27.04.2021 tarihinde yaşanan ve basına yansıyan üzücü olay ile ilgili olarak açıklama yaptı.
Müdür Şahin yaptığı açıklamada, "Olay tarihinden önce farklı gün ve zamanlarda işyeri sahibi M.C hakkında kamuya ait ve vatandaşların ortak kullanım alanını işgal etmesinden ve vatandaşlarla tartışmasından dolayı tarafımıza bir çok defa şikayette bulunulmuş, yasaların vermiş olduğu yetki çerçevesinde şahıs ve işyeri hakkında tarafımızca gerekli uyarılar yapılmış tutanaklar tutulmuştur.
Olay günü de bahse konu işyeri sahibi M.C kamuya ait alanları işgal ederek vatandaşların araç park etmesini engellemiş bu durumdan muzdarip bir vatandaş ve işyeri sahibi arasında tartışma çıkmıştır. Şikayetin Tarafımıza iletilmesi üzerine Zabıta ekibimiz olay yerine gönderilmiştir.
İşyeri sahibi M.C görevini yerine getirmeye çalışan zabıta memurlarına hakarette bulunup bıçak çekerek üzerlerine yürümüş ve bir zabıta memuru arkadaşımızı bıçakla hafif yaralamıştır. Dörtyol Cumhuriyet Savcılığı Olay hakkında soruşturmaya, Belediye Başkanlığımızca da İdari Tahkikat başlatılmıştır. Soruşturmanın selameti açısından açıklamalarım bundan ibarettir.Saygılarımı Sunarım." dedi
 
 Sosyal Medyaya Düşen Zabıta Olayına Açıklama videosunu izlemek için tıklayın.

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş