Skip Navigation Links

Gazeteci Süslü, Belediye Basın Bürosunda Göreve Başladı

İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bir süredir İskenderun Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmakta olan Gazeteci-Yazar Doğan Süslü'nün, 17

Medya   A+a-

İskenderun Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, bir süredir İskenderun Gazetesi’nde köşe yazarlığı yapmakta olan Gazeteci-Yazar Doğan Süslü’nün, 17.8.2009 Pazartesi günü itibariyle, İskenderun Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı olan Basın Bürosu’nda göreve başladığı bildirildi.
Doğan Süslü’nün Özgeçmişi
Doğan Süslü, 1961 Suruç/Ş.URFA doğumludur. İlk, orta ve lise tahsilini İskenderun’da tamamladı. Ankara Üniversitesi, Dil-Tarih ve Coğrafya Fakültesi, Hungaroloji (Macar Dili ve Edebiyatı) Bölümü’nde 2 yıl okudu. İstanbul’da yaptığı vatani görevi sonrası, 1985 yılında ailece kurdukları şirket vasıtasıyla ticarete atıldı. 1987 yılından itibaren yerel Körfez Gazetesi’nde köşe yazarlığı ve gazetecilik yaptı, bir süre bu gazetenin genel yayın yönetmenliğini üstlendi. 31 Ocak 2009 tarihinde Körfez Gazetesi’nden kendi isteğiyle ayrıldı. Nisan 2009’da, 15 gün kadar yerel Olay Gazetesi’nde çalıştı. 26 Nisan 2009’dan, 17 Ağustos 2009’a kadar da yaklaşık 4 ay yerel İskenderun Gazetesi’ne hizmet verdi.
Süslü’nün yaklaşık 22 yıllık basın hizmeti sırasında “Medyatik Bakış” adlı köşe ismiyle, yerel ve genel gündemle ilgili çok sayıda köşe yazısı, bazı röportajları, yaygın yazılı basında yer bulan kimi yazıları ve yerel medya da konuk olarak katıldığı çok çeşitli televizyon ve radyo programları oldu.
17 Ağustos 2009 tarihi itibariyle, İskenderun Belediyesi, Özel Kalem Müdürlüğü’ne bağlı olan Basın Bürosu bünyesinde göreve başlayan Süslü, evli ve iki çocuk babasıdır.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet