Skip Navigation Links

Ahmet Abdullahoğlu yeniden seçildi

Yapılan seçimler sonucunda güven tazeleyen Ahmet Abdullahoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Medya   A+a-

Antakya Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan genel kurulu cemiyet binasında gerçekleştirildi.
Yapılan seçimler sonucunda güven tazeleyen Ahmet Abdullahoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel ve Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Ünal’ın da katıldığı kongrenin Divan Başkanlığını Tevfik Doğan, divan üyeliklerini ise Erhan Yılmaz ve Yusuf Balcıoğulları yaptı. 8 gündem maddesinin ibra edildiği kongrede Başkan Ahmet Abdullahoğlu, yaptığı çalışmaları anlattı.
Fikir ayrılıklarının da yaşandığı kongrede tüzükte yer alan bazı maddeler üzerinde değişikliğe gidildi. Oy çokluğu ile alınan yeni kararlar doğrultusunda bundan sonra Antakya Gazeteciler Cemiyeti'nin kongreleri 3 yılda bir gerçekleşecek ve aynı kişi en fazla 2 dönem başkanlık yapabilecek.
Tek listeyle gidilen seçimlerde mevcut Başkan Ahmet Abdullahoğlu'nun hazırladığı Ali Yolcu, Hasan Seid Okay, Zafer Sarı ve Sadullah Ergin'den oluşan yönetim kurulu oy birliğiyle göreve seçildi.
Kongre sonunda konuşan Ahmet Abdullahoğlu, üyelere verdiği destekten dolayı teşekkür ederek, “Bundan önce olduğu gibi yeni dönemde de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz. Yerel basının sorunlarının çözümü ve sektörde çalışan arkadaşlarımızın daha iyi koşullarda mesleklerini ifa edebilmeleri için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye devam edeceğiz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet