Skip Navigation Links

Selen Öğretmen ve Öğrencileri 23 Nisanı Rengarenk Kutladı

Öğretmen Selen Ziray , öğrencilerinin de yardımı ile el emeği ile oluşturduğu alanda çocuklara 23 Nisan'da eğlenceli bir gün yaşattı.

Selen Öğretmen ve Öğrencileri 23 Nisanı Rengarenk KutladıWeb
TV

Gündem   A+a-

 Antakya Bozhöyük Ortaokulu'nda Matematik Öğretmeni olarak görev yapan Öğretmen Selen Ziray , öğrencilerinin de yardımı ile el emeği ile oluşturduğu alanda çocuklara 23 Nisan'da eğlenceli bir gün yaşattı.
23 Nisan'ı gönüllerinin renkleriyle kutlayan Selen öğretmen ve öğrencileri oldukça anlamlı ve eğlenceli bir etkinliğe imza attılar. Hazırladıkları afişle birlikte mahalleyi turlayan öğrenciler, tüm mahalle halkını da bayram sevinçlerine ortak ettiler. Selen Ziray isimli öğretmen, sitemize günün anlam ve önemine yönelik olarak yaptığı özel açıklamada, "22 Nisan günü hayatımıza bir anı daha eklediğimiz günlerden biri oldu. Geçen sene uzaktan da olsa harika bir şekilde kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bu sefer de gönlümüzün renklerini ortaya koyarak kutladık. Bugün çocuklarıma yaptığım bu sürpriz ile " 23 NİSAN HER ÇOCUĞUN HAKKI " diyerek Köyümüzün sokaklarında ellerimizde rengarenk boyalar ile açık havada pandemi koşullarına özenle dikkat ederek, şarkılar söyleyerek ve dans ederek geçtik. Evlerinden bizi izleyen köyümüzün güzel insanlarının sıcak gülümsemesine tanık olduk. Mutluluğun ve sevginin paylaşıldığı bir yer #Bozhöyük.. Hem benim için hem de çocuklarım için güzel bir anı daha yaşadık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun" ifadelerini kullandı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Selen Öğretmen ve Öğrencileri 23 Nisanı Rengarenk Kutladı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet