Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun’da Bir İlk Pa-TİM !

İGM'nin 6 aydır aralıksız sürdürdüğü sokak hayvanlarını besleme etkinliğini yapan gönüllüler bir Besleme Timi oluşturuldu.

İskenderun’da Bir İlk Pa-TİM !Web
TV

Gündem   A+a-

 İskenderun Gençlik Merkezinin 6 aydır aralıksız sürdürdüğü sokak hayvanlarını besleme etkinliğini yapan gönüllüler bir Besleme Timi oluşturuldu.
 
İskenderun Gençlik Merkezi bünyesinde 6 aydır aralıksız bir şekilde, hava koşulları, araç ya da mama sıkıntısı gibi birçok aksiliğe rağmen can dostları hiç es geçmeyen Gençlik Merkezi gönüllüleri etkinliği adım daha yükseğe çıkararak TİM kurmaya karar verdiler.
 
Kendi içlerinde sağlık, mama, sosyal medya, sahiplendirme gibi kollar barından TİM Gençlik Merkezi bünyesinde çalışmalarını sürdürecek. İskenderun’da bu anlamda ilk olma özelliği taşıyan PATİM ismiyle de beğeni topluyor.
 
İsim önerisi için sosyal medya üzerinden duyuruya çıkan Gençlik Merkezi gelen öneriler içinden İskenderunlu genç yazar ve İskenderun Gençlik Merkezi gönüllüsü Berkan Aşkar’ın önerdiği isim olan “PATİM” seçildi.
 
Konu hakkında açıklamada bulunan İskenderun Gençlik Merkezinden PATİM Tim Koordinatörü Ertuğrul MANTAR şu ifadeleri kullandı;
 
“ Öncesinde Sevgi Merhamet Timimiz altında çalışmalarını sürdüren sokak hayvanlarını besleme ekibimiz 6 aydır istikrarla sürdürdükleri beslemeyi 6. Aya özel olarak bir Tim ile taçlandırdık. Kendi içinde pek çok dala bölünen timimiz sokak hayvanlarıyla daha yakından ilgilenebilmek adına çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. Uzun zamandır sosyal medyadan mama desteği çağrısında bulunduk pek çok dostumuz yardımda bulundu ve bulunmaya devam ediyorlar. Zaman zaman hasta ya da yaralı dostlarımızla ilgilendik. Bu süreç hepimiz için güzel anılar biriktirmemize vesile oldu. Şimdi daha büyük ve daha geniş bir alanda gençlerimizle patili dostlara derman olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda başta gönüllü gençlerimiz olmak üzere emek veren destek olan herkese çok teşekkür ederiz. PATİM olarak daha da güzel işler yapacağımıza eminim.” Şeklinde konuştu.
İskenderun’da Bir İlk Pa-TİM ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar