Skip Navigation Links

Hatay'a Bu Yollar Yakışmıyor

Facebook üzerinde bulunan İskenderun sayfası geçtiğimiz günlerde Hatay'da ki bozuk yollara değinmiş, bir çok misafiri ağırladığımız Hatay'da bozuk yol

 Hatay'a Bu Yollar Yakışmıyor

Gündem   A+a-

 
Facebook üzerinde bulunan İskenderun sayfası geçtiğimiz günlerde Hatay'da ki bozuk yollara değinmiş, bir çok misafiri ağırladığımız Hatay'da bozuk yolların düzeltilmesi için çağrıda bulunmuştu.
Bu çağrıya kayıtsız kalmayan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı sayfasından yaptığı paylaşımlarla Hatay'da bulunan bütün bozuk yollara dikkat çekerek Hatay Büyükşehir Belediyesini göreve çağırdı. "Yol Medeniyettir" düsturuyla Hatay'da bulunan köy mahalle ve şehir içi bozuk yolları sosyal platforma taşıyan Vekil Kaşıkçı, bu yolların derhal düzeltilmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Sosyal medyada bulunan İskenderun sayfası yaptıkları bozuk yol çağrısında şunlara değindiler; "Çok kıymetli Hatay’ımızın yöneticilerine çağrı: Hatayımıza son dönemde bir çok takipçisi olan youtuber, influser, instagram ve facebook fenomenlerinin yanı sıra bir çok ünlü-ünsüz misafir gelmektedir. Bütün misafirlerimizden “Hatay’ın yolları çok kötü ve çukur dolu” cümlelerini işitmekteyiz. Bizler Hatay’ın ev sahipleri olarak misafirlerimizden bu tür yorumları artık duymak istemiyoruz. Bu minvalde çözüm için ne yapılması gerekiyorsa bir çok varandaşımız gönüllü olarak çalışmaya hazırdır. Ama biz inanıyoruz ki belediyelerimiz ve ilgili kurumlarımız hatayımızın yollarını uluslararası standartlara uygun hale getirebilirler. Madem Hatayımız Medeniyetler şehri: YOLUN MEDENiYET OLDUĞU HUSUSU UNUTULMAMALIDIR. Biz burdan bu çağrıyı yaparak haydi Bismillah dedik, sizde devamını getirin"
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet