Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başsavcı Ercan dan İade-i Ziyaret

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Yönetiminin kendisine yapmış olduğu ziyaret sonrasında, iadeyi ziyaret

Medya   A+a-

İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan, İskenderun Gazeteciler Cemiyet Yönetiminin kendisine yapmış olduğu ziyaret sonrasında, iadeyi ziyaret amacıyla İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezini ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Basın merkezini dolaşan ve basın merkezini çok beğendiğini ifade eden Başsavcı Ercan, “İskenderun güzel bir kent. ve İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi de İskenderun’a yakışır bir basın merkezi olmuş. Bildiğiniz gibi basın demokrasinin vazgeçilmez unsuru. Son yıllarda bağımsız yargıya bağımsız basında eklendi. Basının tarafsız ve yansız haber yapması, insanları yönlendirmesi bizimde işlerimizi kolaylaştırıyor. İskenderun’da olmak ve İskenderun’un basının bu kadar fazla olması da İskenderun için büyük avantaj. Bildiğim kadarıyla İskenderun Basını Türkiye’deki ilçeler arasında üçüncü sırada yer alıyor. İskenderun Basını ile aramız zaten iyi. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı ve beni kabul ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şehmus Aslan ise, “Bizleri ziyarete geldiğiniz için biz teşekkür ederiz. Dediğiniz gibi İskenderun Basını Türkiye’deki ilçeler arasında üçüncü sırada yer alıyor. İskenderun Basını 10 günlük gazete, 15 haftalık gazete, iki televizyon ve iki haber portalından oluşuyor. Biz hep şunu savunduk. İskenderun Basın Merkezi sadece basın camiasının değil, tüm halkın basın merkezidir. Bu dediğimizde gerçekleşti. Tüm vatandaşlarımız basın merkezimizi rahatlıkla kullanabiliyor” diye konuştu.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar