Skip Navigation Links

Ekonomik Rapor 18 yaşında

5 Ekim 1992'de kurulan İş Dünyasının rehberi konumundaki Ekonomik Rapor Dergisi 18. yaş gününü kutlamanın heyecanını yaşıyor.

Medya   A+a-

Merkezi İskenderun’da olmasına karşılık Adana, Mersin, Osmaniye, İzmir ve Ankara illerine yayını ulaşan Ekonomik Rapor dergisi 17 yılı geride bırakmanın gururunu 18. yaşını kutlamanın mutluluğunu yaşıyor.

Haber Müdürü Mustafa Yalçın ve Haber Merkezi sorumlusu Ersan Çalışkan’ın yıllardır emek verdikleri Ekonomik Rapor Dergisi Deneyimli gazeteci Yaşar Diken’in kaptanlığında her ay düzenli olarak okurlarına ulaşıyor. 1992 Yılından bu yana her türlü ekonomik ve sosyal sorunlara rağmen yayın hayatına ara vermeden bölgenin ekonomisiyle ilgili gelişmeleri düzenli olarak takip eden ve okuyucularına duyuran Ekonomik Rapor dergisi her ay manşetine taşıdığı isim ve konularla gündeme damgasını vuruyor. Ekonomik Rapor dergisi benim evladımdır diyen Yazı işleri Müdürü Yaşar Diken uzun soluklu yayın hayatında başarılı olmanın sırrının Güven olduğunun altını çiziyor. Diken www.iskenderun.biz.tr ekibine verdiği özel röportajda yayın hayatında 18 yılı doldurmanın hiçte kolay olmadığını belirterek “ Bugünlere kolay gelmedik zaman su gibi akıp gidiyor bu süreçte bir çok zorlu engelleri aşarak geldik bu günlere, öncelikle sonsuz bir güven sağlayarak , insanları iyi anlayarak, ilişkilerimizi dostluk ve güven unsuru üzerine kurarak geldik. Bunları çoğaltmamız mümkün ama kolay gelinmedi bu noktada şu anda ulaştığımız yere gelmemizde bizlere her türlü desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etmek istiyorum. Özellikle iş dünyamız bizleri kabullendi bağırlarına bastı bunun yanında hiçbir karşılık beklemeden yazılarıyla bize destek veren yazarlarımıza teşekkür ediyorum. Geceli gündüzlü bu derginin var olması bu derginin zirvelere çıkması için çalışan ekibime teşekkür etmek istiyorum”
Yayın hayatına İskenderun’dan başladıklarını belirten Diken Güven ve istikrarlı büyüyerek Ankara’ya kadar ulaştıklarının altını çizerek “İlk yayınımıza başladığımızda Hatay mahreçli olarak bu yola çıktık ama Hatay derken Antakya’ya bile ulaşmamız zor oluyordu, tabi bu bir mücadele işi bu bir istikrar işi ne olursa olsun dergimizi o ay içerisinde çıkartmayı başardık, dergimizin eleştirilerini göz ardı etmeyerek bir üst noktaya nasıl gelirimin hesabıyla hareket ettik şu anda Ekonomik Rapor dergisi olarak Adana, Mersin, Osmaniye İzmir, Ankara’da varız.Hatta Zonguldaktan bile bizi talep eden insanlar var. Özellikle Demirçelik sektörü ve gıda sektörüyle uğraşan insanlar dergimizden faydalanmak için bizleri talep ediyorlar bu bizim için ayrı bir mutluluk ama hiçbir zaman Güveni ve istikrarı bozmadık”
Ekonomik Rapor Benim Çocuğum
Dergisini çocuğu gibi gördüğünü belirten Yaşar Diken çıkan yer sayının yapılan her haberin kendisi için unutulmaz olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti” Bu dergi benim bir çocuğum yani ilk çocuğumla beraber doğdu o yüzden derginin her sayfası benim için unutulmaz ben bunu ayırmak istemiyorum ayıramam da çünkü hepsi bana ayrı bir şevk verdi. Şukadarını söyleyeyim dergimin baskısı bitip ilk elime aldığım andan itibaren büyük haz mutluluk duyuyorum o yaşadığım mutluluk unutulmayan anılardır. İnsanlara ulaşmak kolay olmuyor kapılarından içeri girmek kolay olmuyor bu zorlukları aşmak unutulmaz ayrı bir anı.Yaşadıklarımı ayrı ayrı değil bir bütün olarak değerlendirdiğimde Dergimin çıkan yer sayısı benim için unutulmaz bir andır” şeklinde konuştu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet