Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

CRT Group'un Düzenlediği Panelde Dijital Ekonominin Geleceği Konuşuldu

Atıf Ceritbinmez, kurumsal verimliliğin artırılması ve insan kaynaklarının zenginleştirilmesine yönelik atılımlarını sürdürüyor.

 CRT Group'un Düzenlediği  Panelde Dijital Ekonominin Geleceği KonuşulduWeb
TV

Ekonomi   A+a-

 
Marka kimliğini kaliteli üretim ve teknoloji odaklılık gibi unsurların üzerine inşa eden CRT Group’un vizyoner Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, kurumsal verimliliğin artırılması ve insan kaynaklarının zenginleştirilmesine yönelik atılımlarını sürdürüyor.
CRT Group tarafından organize edilen özel panelin moderasyonunu üstlenen ünlü ekonomist ve FED eski araştırma direktörü Erkin Şahinöz, dijital ekonominin yol haritasına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. İskenderun Ramada Otel’de gerçekleştirilen ve CRT Group tarafından davet edilen ünlü ekonomist Erkin Şahinöz, pandemi döneminde dünya ekonomisinin seyrine ilişkin önemli ipuçları verdi. Panele Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da katılım gösterdi.
Şahinöz, dünyada bugün 9.160 adet kripto para olduğuna işaret ederek, “Kripto paralara pandemi döneminde inanılmaz bir rağbet var. Ama şu gerçeği akıllardan çıkarmamak lazım. Belki önümüzdeki birkaç yılda mevcut kripto paraların 5 bin adedi ayakta kalamayacak ve hatta 10 bin yeni kripto para çıkacak. İnsanlar kripto paraların ve doların nereye gideceğine ilişkin yön arayışında. Sosyal medya deseniz objektifliğini yitirmiş. Ama tüm bu muğlak resimde dünya ekonomisinin yeni yol haritasına ilişkin bakacağımız birkaç parametre var. Mesela Küresel Bileşik PMI Endeksi ve VIX korku endeksi yatırımcıların her zaman takibinde olan göstergeler. Gerçek olan bir şey var ki, o da finansal piyasalarda para güvenli liman arayışında. Dijital dönüşüme yeni iş modelleriyle ayak uyduran yatırımcılar ve şirketler ayakta kalacak, diğerleri ya yerinde sayacak ya da varlığını devam ettiremeyecek” şeklinde görüş ortaya koydu. Panelin devamında pandeminin etkisiyle yakın gelecekte gerçekleşecek dijital dönüşümün yol haritası ve şirket stratejileri konuşuldu. Panelin sonunda CRT Group Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez katılımcılara teşekkür ederek CRT’nin değişim rüzgarının devam edeceğinin mesajını verdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 CRT Group'un Düzenlediği  Panelde Dijital Ekonominin Geleceği Konuşuldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar