Skip Navigation Links

Özel Bireyler Yumurtaları Barış İçin Tokuşturdu

Arsuz’da En Özel Yumurta Bayramı Kutlaması

Özel Bireyler Yumurtaları Barış İçin Tokuşturdu Web
TV

Arsuz   A+a-

 Hatay’ın Arsuz ilçesinde yüzyıllardır geleneksel olarak 30 Mart günü kutlanan Yumurta Bayramı Ğiyd El Sabatağş, pandemi nedeniyle Akçalı Mahallesi’nde bu yıl da halkın katılımıyla kutlanamadı.
Arsuz’da faaliyet gösteren Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi, Yumurta Bayramı nedeniyle okulun bahçesinde öğrencilerine özel bir kutlama düzenledi.
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, Gökmeydan eski Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Arsuz Emniyet Müdürlüğünden polisler, 112 çağrı merkezi personeli ve daha bir çok kişinin katılarak Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi’nde öğrenim gören özel bireylerin mutluluğuna ortak olduğu Yumurta Bayramı etkinliğinde neşeli anlar yaşandı.
Kaymakam Musa Sarı, etkinliği düzenleyen Özel Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara ve emeği geçen öğretim kadrosuna teşekkür ederken, bölgede yüzyıllardır kutlanan, baharı, var oluşu temsil eden bayramın barışa, kardeşliğe, huzur ve güven ortamına katkı sunduğunu söyledi.
Başkan Güven de, çocuklarla şarkılara eşlik ederek yumurta tokuşturdu, yakın ilgi gösterdi.
Özel bireylerle yumurta tokuşturma merasimini Kaymakam Musa Sarı ile Başkan Asaf Güven yaparken, tüm öğrenciler ve öğretmenler de rengarenk yumurtalarla tokuşturma yarışı yaptılar.
Hayat Bayram Olsa şarkısı eşliğinde bolca eğlenen ve mutlu bir bayram günü yaşayan çocukları bekleyen bir çok sürpriz yapıldı.
Başkan Asaf Güven’in tahsis ettiği, kutlamalarda kullanılan gezi traktörü, özel bireylere Arsuz turu attırdı.
Kaymakam Musa Sarı’nın da katıldığı kutlama etkinliğinde polis ekipleri ile 112 çağrı merkezi personeli, yumurta tokuşturma seramonisinde eğlenceli anlar yaşadılar, özel bireyleri araçlarına bindirdiler, tur attırdılar, siren sesleri eşliğinde güzel bir gün geçirttiler.
Yumurtaların tokuşturulduğu, şarkıların hep bir ağızdan söylendiği, oyunların oynandığı, gezi traktörü ve polis araçlarıyla gezilerin yapıldığı Yumurta Bayramı etkinliğinde ev sahipliği yapan Gökmeydan Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Tuğba Kara, etkinliğe katılım gösteren herkese teşekkür etti.
Etkinliği Müzik Öğretmeni Sertan Atar ile yerel sanatçı Soydan şarkılarıyla renklendirdiler.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Özel Bireyler Yumurtaları Barış İçin Tokuşturdu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet