Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Birebir Akademi Özel 44 Öğrencisini Arıyor !!!

İskenderun Birebir Akademi, dört dörtlük eğitim sistemiyle 44 öğrencisini arıyor.

Birebir Akademi Özel 44 Öğrencisini Arıyor !!!Web
TV

Eğitim   A+a-

Savaş Mahallesi Ziya Gökalp Cad. No 59 İskenderun Gazeteciler Cemiyeti binası karşısı adresinde öğrencilerine kütüphane sessizliğinde birebir eğitim veren Birebir Akademi, 1-2 Mayıs tarihlerinde yapacağı öğrenci kabul sınavıyla sadece 44 özel öğrenciye kapılarına açacak.
Sınav stresiyle mücadele eden öğrencilerin moral ve motivasyonunu birebir ilgi ve şefkatle veren Birebir Akademi öğretmenleri, sessiz kütüphane atmosferinde teknoloji ile kitapları biraraya getirmiş.
Covid 19 salgın tedbirlerinin en üst düzeyde alındığı Birebir Akademi’de, öğrencilerin sağlık durumlarının takibi de dikkatle izleniyor.
Birebir Akademi Kurucu Müdürü Matematik Öğretmeni Eda Gökpınar, sadece 44 özel öğrenciyi kabul edebildiklerini belirterek, öğrencilerin sınav baskısını hissetmediği, sevgi, ilgi ve şefkat gösteren öğretmenleriyle bolca vakit geçirdikleri bir sistemi hayata geçirdiklerini söyledi.
Her hafta yapılan deneme sınavlarıyla da öğrencilerin durumunu gözlemlediklerini belirten Eda Gökpınar, Birebir Akademi Sınav Kulübü’ne ayrıca kayıt yapıldığına dikkat çekti.
Tüm öğrencileri 1-2 Mayıs günleri yapılacak kayıt kabul sınavına davet eden Gökpınar, 05306504002 nolu telefondan sınav kaydı yaptırılmasını istedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Birebir Akademi Özel 44 Öğrencisini Arıyor !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar