Skip Navigation Links

Kadın Girişimciler Dörtyol Kaymakamı Özyiğit'i Ziyaret Etti

Geçtiğimiz ay 7 kurucu kurul üyesinin girişimleriyle kuruluşunu tamamlayan Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit'i ma

Teknoloji   A+a-

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Geçtiğimiz ay 7 kurucu kurul üyesinin girişimleriyle kuruluşunu tamamlayan Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ederek derneğin amacı hakkında bilgiler verdi.

Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği Kurucu Başkanı Perihan Soylu yönetim kurulu üyeleri Esra Ayan, Zeliha Okur, Dilek Kaplan, Serap Ateş, Mukadder Akkuş ve Meryem Çakır ile birlikte Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’e gerçekleştirdikleri ziyarette derneğin amaç ve yapacağı faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği Kurucu Başkanı Perihan Soylu derneğin kuruluş aşamasını tamamlar tamamlamaz üye sayısının 40’a ulaştığını belirterek; “Derneğimiz Dörtyol ve çevresinde kadın istihdamını sağlamak amacıyla kurulmuş olup bu amaç doğrultusunda bir çok alanda girişimci kadınlara birer yol gösterici, yönlendirici ve çalışmayı düşündükleri alanda kadınları eğitici bir rol üstlenmektir.” dedi. Perihan Soylu sürekli değişen ve gelişen ülke şartlarına göre kadınlarımızı daha iyi yaşam seviyesine çıkartmak için elimizden gelen çabayı sarf edeceğiz diyerek sürdürdüğü açıklamasında; “Ev yemekleri üretilmesi, çocuklar için kreş ve anaokulu, okul formaları imalatı yapılması, kişiye özel gelinlik ve abiye üretimi, sosyal, sanatsal ve kültürel faaliyetler gerçekleştirme hedefindeyiz” dedi. Dörtyol Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Hanımlarımızın bir araya gelerek böyle bir dernek kurmuş ve ekonomiye katkı sağlamak için bir araya gelmiş olmaları bizleri sevindirdi. Kısa sürede 40 kişilik bir üye sayısına ulaşılmış olması da bu konuda bir ihtiyaç olduğunu göstermekte. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tüm sivil toplum kuruluşlarına olduğu gibi Kaymakamlık olarak gerek duyulduğu zaman destek vermeye her zaman hazırız. “dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet