Skip Navigation Links

Hayırlı Olsun Payas ! Payas Millet Bahçesi Hayırlı Olsun …

Payas Kalesi etrafındaki yaklaşık 38.110 m2 lik alanda; mülkiyet çoğunluğu Belediyeye ait olan Millet Bahçesi Projesi onaylandı.

 Hayırlı Olsun Payas !   Payas Millet Bahçesi Hayırlı Olsun …Web
TV

Payas   A+a-

 Hayırlı Olsun Payas !
 
Payas Millet Bahçesi Hayırlı Olsun …
 
 
Payas Karacami Mahallesi sınırları içerisinde Payas Kalesi etrafındaki yaklaşık 38.110 m2 lik alanda; mülkiyet çoğunluğu Belediyeye ait olan Millet Bahçesi Projesi onaylandı.
 
Payas Millet Bahçesi Projesinin çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandığını Belediye Başkanı Bekir Altan ‘Hayırlı olsun Payas’ım!” başlığıyla duyurdu.
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan yaptığı açıklamada şöyle dedi:
 
Payas Millet Bahçesi Projesi, İlkelerimizden biri olan “Korunan Tarih, Gelişen Şehir” anlayışına bağlı kalarak; etrafındaki Payas Kalesi ile uyum içerisinde silueti bozmadan sit alanlarını koruyarak projelendirilip, Payas’ ın coğrafyasına özgü değerleri kapsayan ve gelecekte kültürel peyzaj kimliği ile markasını temsil edecek özgünlükte bir Millet Bahçesi hayata geçirilecektir.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile onaylanan Millet Bahçesi projemiz Payas'ımıza hayırlı olsun.
Emekleri ve destekleri için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum'a, Bakan Yardımcımız Sayın Mehmet Emin Birpınar'a, Bakan Yardımcımız Sayın Fatma Varank'a, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a, Ak Parti MKYK üyesi ve Hatay milletvekili Sayın Hacı Bayram Türkoğlu'na, Sayın Hüseyin Yayman 'a, Sayın Abdülkadir Özel'e, Sayın Hüseyin Şanverdi'ye, Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik'e, İl Başkanımız Sayın Adem Yeşildal'a, İlçe Başkanımız Sayın Veysi Güler'e desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Hayırlı Olsun Payas !   Payas Millet Bahçesi Hayırlı Olsun … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet