Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Güven 'Azimle Devam Edin Yanınızdayız'

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, pandemi nedeni ile faaliyetine ara verilen ‘Kadın Eli Semt Pazarı’nın ilk gününde kadınları yalnız bırakmadı.

Başkan Güven 'Azimle Devam Edin Yanınızdayız'Web
TV

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, pandemi nedeni ile faaliyetine ara verilen ‘Kadın Eli Semt Pazarı’nın ilk gününde kadınları yalnız bırakmadı.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven’in yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri de kadınlara destek olmak amacıyla Pazar yerinde yerini aldı.
Tekrar toparlanmak gerektiğini belirten Başkan Güven, “Bu iş sizin uğraşınız ve özverinizle olan bir iş. Biz sadece destek veriyoruz. Karınca kararınca gücümüzün yettiği kadar destek vermeye çalışıyoruz. Destek devam edecek. Daha önce konuşmuştuk ama Covid araya girince yapamadık. Şu an her türlü çalışması bitti. Normal şartlarda devletin, kanunun belirlediği şartlara ait ve bu işi yapan kadınlarımıza biz belediye olarak destek vereceğiz. Onun için arkadaşlarla iletişime geçin. Gerekli belgeleri sağlayan, ihtiyaç sahibi ve bu işi yaptığını belgeleyen emekçilerimize destek olacağız. Çünkü belediyeye ait olan para, kişinin, kişisel parası değil, halkın parasıdır. Azimle devam edin, yanınızdayız. İnşallah bu korona daha da azalır ve daha rahat ve sağlıklı bir ortamda devam ederiz,” şeklinde konuştu. Ardından stantları gezen Başkan Asaf Güven, kadınların talep ve sıkıntıları tek tek dinledi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Başkan Güven
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar