Skip Navigation Links

Yıllar sonra resmen evlendiler..

İskenderun'da çeşitli nedenlerle evlilikleri resmi olmayan 24 çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, sağlam toplumun, sağlam aile y

Teknoloji   A+a-

İskenderun’da çeşitli nedenlerle evlilikleri resmi olmayan 24 çiftin nikahını kıyan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, sağlam toplumun, sağlam aile yapısıyla oluşacağını söyledi.
Belediye yemekhanesinde düzenlenen törende 24 çiftin nikahını, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek kıydı, şahitliğini de Belediyenin CHP’li ve Ak Partili üyeler yaptı.

Toplu nikah töreninde konuşan Belediye Başkanı Civelek, sağlıklı toplumun ancak sağlam aile yapısıyla oluşacağını belirterek, “Çocuklar toplumumuzun yapı taşı, aileler de toplumun fabrikası. Nesillerin imarı aileden geçer. Fabrika ne kadar sağlam olursa, toplumumuz o kadar ileriye bakan toplum olur” dedi.

Çeşitli nedenlerle evlilikleri resmileşmemiş 24 çiftin nikahlarının kıyıldığını vurgulayan Başkan Civelek “Artık yasal bir çerçeve içine girmiş oluyorsunuz. Yasal şemsiyenin altına gireceksiniz. Nikahta keramet var. Hayırlı uğurlu olsun. Hepinize mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu.
Nikah cüzdanını, geline verme geleneğini sürdüren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, çiftlerle hatıra resmi çektirip, hediye ve çiçek vererek kutladı.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet