Skip Navigation Links

Miniklerden Şehit Annelerine Anneler Günü Hediyesi

İskenderun Pamuk Kreş minik öğrencileri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, şehit annelerine hediyeler verdi.

Teknoloji   A+a-

İskenderun Pamuk Kreş minik öğrencileri, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek, şehit annelerine hediyeler verdi.
Pamuk Kreş Kurucusu Selma Kantarmacı önderliğinde Şehit Aileleri Derneğine anneler günü için yapılan ziyarette şehit annelerinin anneler günü kutlandı ve annelere minik eller tarafından hazırlanmış hediyeler sunuldu.
Anneler gününün her gün kutlanması gerektiğini dile getiren Kantarmacı, “Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Onları bir gün değil her gün anmalıyız” dedi.

İskenderun Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nun eşi Semahat Horozoğlu ise, böyle anlamlı bir gün için şehit annelerinin yanında bulunmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirerek, “Dünyadaki bütün anneler kıymetlidir. Ama şehit annelerinin yeri bir başkadır. Onlar evlatlarını vatanımızı korun diye askere yolladılar. Onların yeri bizim yanımızda bambaşkadır. Onları evlatları bizim de evlatlarımızdır” diye konuştu.
Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer’de şehit annelerinin anneler gününü kutlayarak, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Sizler bizim en değerli varlıklarımızsınız. Bütün annelerimiz kutsaldır. Ama şehit annelerimizin yeri bir başkadır” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Pamuk Kreş Kurucusu Selma Kantarmacı tarafından Semahat Horozoğlu’na çiçek takdiminde bulunuldu. Minikler de kendi hazırladıkları çiçekleri şehit annelerine sundular.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet