Skip Navigation Links

Huzu evi'ne Rektör Canda sürprizi..

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda Anneler Gününü Serinyol Huzurevinde kalan yaşlı annelerle kutladı. Kutlama ziyar

Teknoloji   A+a-

 Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda Anneler Gününü Serinyol Huzurevinde kalan yaşlı annelerle kutladı. Kutlama ziyaretine TRT İzmir Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Saime Cantürk ve Türk Kadınını Güçlendirme Vakfı Hatay Şube Başkanı Gül Ergüner katıldı.
Rektör Canda yaşlı annelerle yaptığı söyleşide annelerin çok önemli olduğunu belirterek, toplumu oluşturan bireylerin yetişmesinde, toplumda saygının ve sevginin yerleşmesinde annelerin büyük etkileri olduğunu vurgulayarak “Yaşamım boyu anneleri saygı duymuşumdur. Ben annemle birlikte yaşıyorum. Onun deneyimlerinden, öngörülerinden yararlanıyorum. Sizler çok önemlisiniz. Çünkü ülkemizin başbakanını, Rektörünü, Yatırımcısını sizler yetiştirdiniz. Bu güzel gününüzde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. İyi ki sizler varsınız. Çok yaşayın” dedi.
Huzurevinde yapılan Anneler Günü ziyaretinde TRT İzmir Radyosu Sanatçısı Saime Cantürk halk türküleri söyledi. Türkülere başta Rektör Canda olmak üzere Huzurevinde kalan anneler ve konuklar coşku ile katıldı. Annelerden bazıları geldikleri yörenin türkülerini seslendirdi.
Anneler Rektör Canda’ya teşekkür ederek “İnanın çok mutlu olduk. Bugün çok ziyaretçilerimiz vardı ama Sizin gelişiniz bizleri çok mutlu etti. Çalışmalarınızı gazetelerden okuyoruz, üniversitenin büyümesi bizleri de mutlu ediyor. Sabahtan öğrencileriniz geldi. Tekrar söylüyoruz, bizleri çok mutlu ettiniz”.
Ziyaret sonunda anneler rektör Canda ve Sanatçı Saime Cantürk ile ayrı ayrı anı fotoğrafları çektirdiler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet