Skip Navigation Links

Bölgenin Kalkınması İçin işbirliğine Hazırız ...

BAŞKAN FATİH TOSYALI’DAN ARİAD’A ZİYARET

Bölgenin Kalkınması İçin işbirliğine Hazırız ...

Arsuz   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz İş İnsanları Derneği’ne (ARİAD) nezaket ziyaretinde bulundu.
ARİAD dernek binasında karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette bölge ile ilgili son gelişmeler değerlendirildi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz İş Adamları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır, bölge ekonomisinin gelişmesi ve kalkınması noktasında ARİAD olarak her zaman göreve hazır olduklarını belirterek, “Zaman zaman belediye başkanımızı STK olarak bizlerde ziyaret ediyoruz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bölgemizde yaşanan gelişmeler ve derneğimizin yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz. İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı’ya derneğimize gerçekleştirdiği nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum ” diye konuştu.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ise bölgenin her yönden gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese önemli görevler düştüğünü belirterek,” STK’lar temsil ettikleri toplumsal kesimlerin seslerini duyurmaları açısından çok önemli oluşumlardır. Böylece toplumun farklı kesimlerinden gelen dilek ve talepleri daha kolay alıyor, bu yönde gerçekleştireceğimiz çalışmalar için daha hızlı adımlar atma imkânı buluyoruz. Nazik ve sıcak karşılamalarından dolayı Arsuz İş İnsanları Derneği Başkanı Adnan Ağır’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ziyaret günün anısına pasta kesimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet