Skip Navigation Links

Danasını satan yazar'a Uca'dan destek

Ünlü şovmen TV programcısı, sunucu ve yazar Metin Uca, HATAY Kadın Girişimciler Derneği'nin katkılarıyla Antakya'ya geldi.

Magazin   A+a-

Ünlü şovmen TV programcısı, sunucu ve yazar Metin Uca, HATAY Kadın Girişimciler Derneği’nin katkılarıyla Antakya’ya geldi.

Gündelik olaylara gülümseten yaklaşımı, siyasetin mizahını sahneye taşıması ile dikkat çeken Metin Uca, sanatseverlere ‘İtinayla incitmeden’ adlı yeni gösterisini sundu.

Metin Uca, yeni gösterisinde, dev ekran eşliğinde unutulmaz olayların görüntüleri, Türkiye’nin ünlü simalarının ve medya, magazin , sanat dünyasının gündemindeki sevimli izdüşümleri, esprileriyle süsleyerek muhteşem bir sahne şovu sergiledi.

Metin Uca gösterisinin finalinde Yeşilköy Beldesi’nde yaşayan yazar Hatice Peköz Elveren’i sahneye davet etti.”Danasını satıp bilgisayar alan kadın yazar ” diye tanıttığı Peköz’e, basıma hazır olan romanlarının basılması için destek sözü verdi.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Yasemin Mıstıkoğlu, kadınlar günü nedeniyle düzenledikleri bu etkinliğe, Hatice Elveren Peköz’ü de davet ettiklerini, kendilerinin de Peköz’e destek olacaklarını söyledi.

Sanatseverlerin bol kahkahalar atarak izlediği gösterinin ardından yaşanan duygu dolu dakikalarda, Hatice Elveren Peköz de çok mutlu olduğunu söyleyerek uzatılan mikrofona şunları söyledi:

“Yıllardır yazıyorum ama bugüne kadar romanlarımı bastırma imkanı bulamamıştım. Hatay Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sayın Yasemin Mıstıkoğlu’na, Sayın Metin Uca’ya çok teşekkür ediyorum”dedi.

Tanınmış simaların izlediği gösteri öncesinde de, Özel Defne Hastanesi tarafından bayan izleyicilere ücretsiz sağlık tarama kartları dağıtıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Özel Defne Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Rende,

“Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen bu etkinlikte HATAY KAGİD ile birlikte yer almaktan dolayı mutluyuz. Bundan sonra da birlikte projelerimiz olacak.” dedi


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet