Skip Navigation Links

Arsuz’un Tadını Çıkarmanın Tam Sırası !

Salgından dolayı evlerinde bunalan vatandaşlara seslenen Başkan Güven: Arsuz’un Tadını Çıkarmanın Tam Sırası !

Arsuz’un Tadını Çıkarmanın Tam Sırası !

Arsuz   A+a-

 Arsuz Belediye Başkanı Dr Asaf Güven, Hatay’ın orta riskli bölge olarak kabul edilerek kısıtlamaların gevşemesi üzerine yeniden müşteri kabul etmeye başlayan işletmelere hayırlı işler bol kazançlar dilediği sosyal medya paylaşımında, tüm bölge halkını da temiz havası, bol oksijenli ilçenin keyfini çıkarmaya davet etti.
Başkan Güven yaptığı sosyal medya paylaşımında, aylardır Arsuz’da güzel vakit geçiremeyen bölge halkını ilçeye davet ederek, yeniden müşteri kabul etmeye başlayan işletmelerde güzel vakit geçirme fırsatının değerlendirilmesini istedi.
Dr Asaf Güven açıklamasında şöyle dedi:
 
Değerli Halkımız;
Hatay’ın orta riskli bölge olması ve uzun süredir sadece paket servis veya al götür şeklinde hizmet veren esnaflarımızın yeniden işletmelerini açarak müşteri kabul etmeye başlamaları hepimizi mutlu etmiştir.
Tatil ve turizm cenneti Arsuz’umuzda faaliyet gösteren tüm esnaflarımızın maske-mesafe-hijyen kurallarına uyarak çalışacaklarını bilerek, tüm bölge halkımızı ilçemizde ağırlamaktan mutlu olacağız.
Bol oksijenli temiz bir havada lezzetli balık, ızgara ve meze çeşitleriyle hizmet veren Arsuz’lu işletmelerimize hayırlı işler bol kazançlar dilerken, ilkbahar aylarının başında denize nazır ve yayla mekanlarında bol oksijenli bir ortamda ailelerinizle birlikte maske-mesafe-hijyen tedbirlerine uyarak ilçemize bekliyoruz.
Sarı renkle ifade edilen orta riskli Hatay ilimizi, Mavi renkle ifade edilen düşük riskli bölge yapmak için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız.
Dr. Asaf Güven
Arsuz Belediye Başkanı
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet