Skip Navigation Links

Bebeklerine Doktor Akın Karaca'nın adını verdiler

Doktor Akın Karaca'nın hastası Müzeyyen Karaca, dünyaya getirdiği üçüncü çocuğuna Akın adını verince Özel Palmiye Hastanesi'nde farklı bir mutluluk ya

Magazin   A+a-

Doktor Akın Karaca’nın hastası Müzeyyen Karaca, dünyaya getirdiği üçüncü çocuğuna Akın adını verince Özel Palmiye Hastanesi’nde farklı bir mutluluk yaşandı.
Bebeklerine Doktor Akın Karaca’nın adını verdiler
Özel Palmiye Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doktor Akın Karaca’ya yapılan sürpriz duygulu anlar yaşattı.
Sedef ve Mehmet adında iki çocuğu olan Müzeyyen Karaca, üçüncü çocuğuna çok sevdiği doktorunun adını verdi.
Ailenin sürprizinden haberi olmadığı öğrenilen Doktor Akın Karaca’nın, haberi aldığında nasıl bir tepki vereceği merak konusu.
Arsuz’un Beyköy Köyü’nden Müzeyyen-Semir Karaca çifti, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeklerine Akın adını vermeğe karar verdiler.


Başarılı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Akın Karaca’nın adının bir bebeğe verildiğini öğrenen haber ekibimiz, hastane yönetim kurulu üyesi Seval Kirmit Yazar ile Başhekim Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na konu hakkında bilgi verdi. Durum üzerine mutluluk yaşayan Seval Kirmit Yazar ile Doktor Yılmaz Şahutoğlu, bebeği görmek, aileyi tebrik etmek üzere yaptıkları ziyaret sırasında objektiflerimize mutlu tebessümlerini yansıttılar.
Çok sevdikleri doktorlarının adını bebeklerine vermekten mutlu ve gururlu olduklarını belirten Müzeyyen-Semir Karaca çifti, “soyadımız zaten aynı. Sadece çok sevdiğimiz doktorumuzun adını vererek, doktorumuza olan sevgimizi bebeğimize adını vererek göstermek istedik. Umarız bebeğimiz ilerde başarılı bir hekim olan Akın Karaca gibi bir hekim olur ve doktorumuzun adı daha uzun yıllar çocuğumuzla birlikte yaşamaya devam eder” dediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
clr 14 Şubat 2015 Cumartesi
Kesinlikle cok sacma bir davranis zira bizde esimle gittik ve gittigimize cok pisman olmustuk..
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet