Skip Navigation Links

HBB ‘den Talihsiz Hata!

IŞİD katliamlarının kilit ismi Heysem Topalca 'trafik kazası'nda öldü, belediye hesabından başsağlığı dilendi

HBB ‘den Talihsiz Hata!

Gündem   A+a-

 
 
Reyhanlı Katliamı, IŞİD'in Niğde saldırısı, Suriye’ye silah sevkıyatı, El Nusra’ya Sarin Gazı temini dahil onlarca suçtan Türkiye’de aranan ve hakkında 12 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan Heysem Topalca’nın Konya’da şüpheli bir trafik kazasında öldüğü iddia edildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Yayladağı Mezarlıklar Kompeksi hesabından Topalca için başsağlığı mesajı yayımlanması dikkat çekti.
 
10 Şubat'ta Konya'da Topalca'nın da içinde bulunduğu otomobilin bir TIR'la çarpıştığı ve olayda ölen 3 kişiden birinin Heysem Topalca olduğu iddia edildi.
 
11 Şubat'ta Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü imzasıyla Yayladağı Mezarlıklar Kompleksi adlı Facebook hesabından Heysem Topalca için bir başsağlığı mesajı yayımlandığı ortaya çıktı.
 
Sözkonusu paylaşımda şu ifadeler yer aldı. "Yayladağı ilçemize bağlı "Kurtuluş" Mahallesi'nden "Heysem Topalca" vefat etmiştir.Cenazesi 11/02/2021 Perşembe Günü (Bugün) Yayladağı Asrî Mezarlığı'nda defnedilecektir.Büyükşehir ailesi olarak Merhum'a Cenabı Hak'tan rahmet,kederli ailesine sabırlar diliyoruz...
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ...
MEZARLIKLAR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ..."
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet