Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Bir Kamyon Kar Mutluluğu

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Doktor Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu öğrencilerine kar sürprizi yaptı.

Bir Kamyon Kar Mutluluğu Web
TV

Belen   A+a-

Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan, kar görmeye gidemeyen çocuklarına okul bahçesinde planladığı kar keyfi fikrini Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’le paylaştı. Başkan İbrahim Gül, çocukların mutluluğunu herşeyin üzerinde tutan bir anlayışla Atik yaylası’ndan bir kamyon kar göndererek çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı.
Çocukların doyasıya eğlendiği ve mutlu oldukları gözlerinden okunurken, Başkan Gül'e de teşekkür etmeyi ihmal etmediler.
Belen İlçesinin Atik yaylasından bir kamyon dolusu karı Doktor Gani Bahadırlı İlköğretim Okulu'nun bahçesine döktüren Başkan İbrahim Gül, çocuklara kar sevinci yaşattı. Çocukların okul bahçesinde kartopu oynamaları dikkat çekerken, bu eğlenceye öğretmenlerin de mangalda sucuk ekmek partisi yapması, çocukların harika bir gün geçirmelerini sağladı. Karda mangal keyfini okul bahçesinde yaşayan minikler, Başkan İbrahim Gül ve Okul Müdürü Hasan Akdoğan’a teşekkür ettiler.
Doktor Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu Müdürü Hasan Akdoğan, "Biz kara gidemesekte kar bize gelir" diyerek yaptığı paylaşımda Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'e bu sürprizinden dolayı teşekkür ederken şunları söyledi,
"Biz kara gidemesekte kar bize gelir dedik ve Sayın Belen Belediyesi değerli başkanı İbrahim Gül başkanımızın desteğiyle Belen ATIK yaylasından bir kamyon dolusu kar okulumuz bahçesine çocukların kartopu oynamaları için getirdik. Tabiki Kar sucuksuz olmaz dedik ve tüm öğrencilerimize mangalda sucuk ekmek partisi düzenledik. Desteklerinden dolayı Bele Belediye Başkanı İbrahim Gül başbakanımıza okulumuz adına çok teşekkür ederim."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bir Kamyon Kar Mutluluğu  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş