Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Osmaniye’de silahlı kavga: 2 ölü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde aralarında husumet bulunan şahıslar arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Osmaniye’de silahlı kavga: 2 ölüWeb
TV

Gündem   A+a-

  Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde aralarında husumet bulunan şahıslar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Şehit Orhan Gök mahallesi Toki evleri yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Zafer Eyi (33) ve Barış Akgöllü isimli iki arkadaş, aralarında husumet bulunduğu öğrenilen M.M. adlı kişi ile boş alanda karşılaştı. Aralarında başlayan tartışma sonrası M.M. adlı kişi yanında bulunan tabanca ile iki arkadaşa kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet ettiği Barış Akgöllü ve Zafer Eyi ağır yaralı olarak olay yerine çağrılan ambulans ile Kadirli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Zafer Eyi hayatını kaybederken ağır yaralı olan Barış Akgöllü’nün tedavisinin sürdüğü öğrenildi.Ağır yaralı olan Barış Akgöllü ise yapılan müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Adana Balcalı Hastanesine sevk edildi. Barış Akgöllü’de hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından katil zanlısı Mustafa M. Polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 
 
 
 
 
Osmaniye’de silahlı kavga: 2 ölü videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş