Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sondaj Çalışması ile Nardüzü'nde Su Kapasitesi Artacak

HATSU, su ihtiyacı bulunan mahallelerde yapılan tespit ve incelemeler sonucunda sondaj çalışmaları ile su kapasitesinin arttırıldığını duyurdu.

Sondaj Çalışması ile Nardüzü'nde Su Kapasitesi Artacak

Yerel   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), su ihtiyacı bulunan mahallelerde yapılan tespit ve incelemeler sonucunda sondaj çalışmaları ile su kapasitesinin arttırıldığını duyurdu.
 
Hatay’da yaşayan vatandaşların sağlıklı ve güçlü bir su tüketebilmelerini sağlamak ayrıca su sorunu yaşayan ilçelerin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yaptığı sondaj çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, Arsuz ilçesinde dağıtımı yapılan içme suyunun mevcut kapasitesini arttırmak amacıyla sondaj çalışması başlatarak yetersiz gelen bölgelerin ihtiyacının karşılanacağını açıkladı.
 
Arsuz ilçesine bağlı Nardüzü Mahallesi’nde yapılan sondaj çalışması kapsamında bilgi veren İdare, 136 metre derinliğinde açılan sondaj kuyusunda saniyede 25 litreye ulaşan bir suyun akmaya başladığını ve hijyen çalışmaları ile bağlantı sistemlerinin kurulması sonucunda mahallenin su ihtiyacının giderileceğini aktardı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar