Skip Navigation Links

Tufan'ın Yıldızlarına 5 Yıldızlı Uğurlama..

Hatay'ın saygın eğitim kurumlarından Özel Tufan Yıldızlar Koleji, 2011-2012 öğretim yılı mezunlarını da uğurladı.

Magazin   A+a-

5" align="top" src="/userfiles/image/tufanlar%20y%C4%B1lson%20b11.jpg" alt="" />
 
 
Hatay’ın saygın eğitim kurumlarından Özel Tufan Yıldızlar Koleji, 2011-2012 öğretim yılı mezunlarını da uğurladı.
Birer yıldız gibi uğurlanan mezunlar, yepyeni bir hayata 5 yıldızlı bir baloyla uğurlandılar.
Mezunların uğurlandığı gece, Dörtyol Fourway Otel’in balo salonunda gerçekleştirildi.
Küçük yaşlarda Tufan yıldızlar Koleji’ne anne-babalarının elinde giden öğrenciler, kendileri için düzenlenen gecede, Türkiye’nin aydınlık geleceğinin birer neferi olarak hayata hazır olduklarını gösterdiler.
Bir kız bir erkek olmak üzere ellerinde buket güllerle el ele salona giren mezunlar, buketleri anne-babalarına vererek, hayata hazırlanmalarında gösterdikleri çaba ve özveriye teşekkür ettiler.
Gecenin ilerleyen saatlerinde “Osman Aga” şarkısı eşliğinde mezunlarla birlikte sahnede göbek atan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan’ın keyfine diyecek yoktu.
Mezunlara belgelerinin verilmesi, kep atma töreni ve pasta kesimi sonrası salondaki heyecan ve mutluluk görülmeğe değerdi.
Mezuniyet gecesinin en heyecanlı isimleri ebeveyn ve gençlere hitaben konuşma yapan Tufan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Tufan, “Hayat sadece sınavı kazanmakla olmuyor, hayatın gerçek anlamı mücadeledir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Kuva-i Milli’ye ruhu hep başarıyla, hep mücadeleyle, hep savaşlarla, sadece tek bir şey için vardır. Bağımsız Türkiye için vardır. Sizlerden isteğimiz Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılın” dedi.
Türkiye’nin aydınlık geleceği Tufan Yıldızlar Koleji mezunlarına nasihatlerde de bulunan Osman Tufan, “2011-2012 öğretim yılında daha önce ki dönemlerde olduğu gibi yine Türkiye Cumhuriyeti’ne pırıl pırıl gençler bırakıyoruz. Her Türk evladı, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ne hep bir ışık olacak, bayrağımızı en güzel şekilde taşıyacaklardır. Ben inanıyorum ki; bu gençlere sadece eğitim vermedik. Onlara bize layık olmalarını gerektiren aile ve büyüklere olan saygıyı da öğrettik. Bizler çocuklarımızı yetiştireceksek Türkiye Cumhuriyeti’ne layık bir evlat yetiştireceksek kendilerini geleceğe iyi hazırlamaları lazım. Bugün burada bulunan öğrenciler bence bu öğretmenlerin yetiştirdiği güzide öğrenciler olacaklar. Çağdaş Türkiye’nin çağdaş yüzleri olacaklar. Hayat sadece sınavı kazanmakla olmuyor, hayatın gerçek anlamı mücadeledir. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti Kuva-i Milli’ye ruhu hep başarıyla, hep mücadeleyle, hep savaşlarla, sadece tek bir şey için vardır. Bağımsız Türkiye için vardır. Sizlerden isteğimiz Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet payidar kılın. Sizi yetiştiren annelere ne mutlu ki sizleri biz mezun ettik bundan sonra sorumluluk onlardadır. Bundan sonra bize gelecek yavrularımızı tekrar söz veriyoruz Türkiye Cumhuriyeti’ne layık bir evlat olarak yetiştirmeye devam edeceğiz.” Dedi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet