Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

MİNİK ELLERDEN SEVGİ KURABİYELERİ

İskenderun’daki tüm kreşlerde, “Beslenme Alışkanlığı” konusunda hazırladığı projeyi hayata geçiren Diyetisyen Manolya Nur Üşür; ilk uygulamayı...

  MİNİK ELLERDEN SEVGİ KURABİYELERİ

Kültür Sanat   A+a-

 
İskenderun’daki tüm kreşlerde, “Beslenme Alışkanlığı” konusunda hazırladığı projeyi hayata geçiren Diyetisyen Manolya Nur Üşür; ilk uygulamayı Peri Maya Özel Kreş’teki miniklerle gerçekleştirdi.
Kreş sahibi Müzeyyen Saklar Aydınlı ve görevli eğitmenler eşliğinde minik öğrencilerle bir araya gelen Diyetisyen Manoyla Nur Üşür,” Sağlıklı Beslenelim, Sağlıklı Kalalım” adını verdiği anlamlı çalışmasını neşeli bir ortamda, tamamladı.
Sağlıklı Beslenmenin insan hayatında çok önemli olduğunu ve ilerleyen yaşlarda sağlıklı bir yaşam sürmenin ilk adımı olduğunu ifade eden Diyetisyen ve Beslenme uzmanı Manolya Nur Üşür,” Sağlıklı beslenmek bir alışkanlıktır ve diğer tüm alışkanlıklar gibi çocuk yaşlarda edinilmesi gerekmektedir” dedi.
“Minik Elerlerle Sevgi Kurabiyeleri” yaptık diyerek projesi hakkında bilgi veren Diyetisyen Üşür “Aylık, haftalık ve günlük menüleri çocuklara uygun bir şekilde hazırlıyorum. Sağlıklı tariflerimizi minik yavrularımızla birlikte onların seveceği şekilde, etkinlikler eşliğinde birlikte yapıyor ve öğretiyorum. Bu hizmeti almak ve projemden yararlanmak isteyen tüm kurumlarla işbirliği yapabiliriz. Bu konuda sosyal medya hesabım üzerinden ulaşarak yapacağımız çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunabiliriz. Bu ortamı sağlayan Müzeyyen Saklar Aydınlı ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yapılan çalışmanın çok verimli olduğunu ve böyle projelerin desteklenmesi gerektiğini ifade eden kreş sahibi Müzeyyen Saklar Aydınlı “ Minik öğrencilerimiz farklı ve güzel bir projede yer aldılar. Beslenmenin sağlık için önemini kavradılar. Sevgi Kurabiyeleri yaparak üretmenin tadına vardılar. Bu tür etkinliklerin çocuklarımızın gelecekteki yaşamında önemi büyüktür. Diyetisyenimize katkılarından dolayı bizde teşekkür ediyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.
 
 
 

Etiketler // ,

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş