Skip Navigation Links

Tu-Fan İnşaat’ta Bin Kişilik KYK Yurdu Mutluluğu …

Mutluluk ve Gurur Işıklandırmayla Yansıtıldı !

Tu-Fan İnşaat’ta Bin Kişilik KYK Yurdu Mutluluğu …Web
TV

Gündem   A+a-

 
Tu-Fan İnşaat’ta Bin Kişilik KYK Yurdu Mutluluğu …
Mutluluk ve Gurur Işıklandırmayla Yansıtıldı !
 
İskenderun’da yapımı tamamlanan bin kişilik KYK Yurdu öğrencilerini bekliyor. Herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü, engelli öğrencilerin önündeki engellerin kaldırıldığı, etüt odaları, sosyal tesis, yemekhane, öğrencilerin birlikte vakit geçirebileceği alanların bolca planlandığı Bin kişilik öğrenci yurdu elektrik işleri alt yüklenici Tu-Fan İnşaat Elektrik şirketi tarafından KYK’ya teslimi için hazırlıkları tamamlandı.
Egemen Moment’in yüklenici olarak yaptığı TU-FAN ELEKTRİK İNŞAAT SAN TİC LTD STİ nin elektrik alt taşeronu olarak devam ettiği işi elektrik firması egemen momente teslim etmenin haklı gururunu yaşadı.
Projenin tamamlanması şirket çalışanlarında büyük bir heyecan ve mutluluğa sebep olurken, bin kişilik öğrencinin yurdunun üzerinde lambalarla şehrin bir çok yerinden görünecek şekilde ilk gün yüklenici inşaat şirketinin adı olan ‘Tu-Fan’ ikinci gün ise projenin sahibi ‘KYK’ yazıldı.
Binanın üzerindeki Tu-Fan ışıklandırmasına anlam veremeyen bir çok kişi, devletin ilgili kurumlarını ve basını arayarak bilgi aldı. Işıklandırmanın mutluluk ve gurur nedeniyle yapıldığını öğrenen vatandaşlar, Tu-Fan İnşaat çalışanlarının bu mutluluğuna ortak oldular.
İskenderun Teknik Üniversitesi’nin büyümesi, yeni bölümlerin açılması, gençlerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alması, öğrencilerin barınma sorununu gündeme getirmiş, bunun için de bin kişilik öğrenci yurdu yapılması kararlaştırılmıştı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) bünyesinde hizmet verecek öğrenci yurdunda tüm ayrıntılar düşünülerek, eksiklerin tespiti yapıldı ve yer teslimi için hazırlıklar tamamlandı.
Bin kişilik KYK Yurdu İnşaatı elektrik işleri Yüklenici Firması Tu-Fan İnşaat Elektrik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tufan, Covid 19 salgını, ekonomideki olumsuz gelişmelere rağmen projeyi en üst seviyede hassasiyet gösterilerek tamamladıklarını söyledi.
Kullanılan malzemelerin kalitesi, işçilik hassasiyeti, projenin her santimine uyularak çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Tu-Fan İnşaat Elektrik Şirketi Yetkilisi Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, üniversitede yüzyüze eğitimin başlamasıyla birlikte öğrencilerin sıcak ve samimi, sosyal imkanlar olarak da herşeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü yaşam alanının hazır olduğunu söyledi.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun projeye büyük önem verdiğini belirten Elektrik Mühendisi Ethem Bıkmaz, bakanlık yetkilileriyle sürekli temas ve denetim halinde Covid 19 salgın süreci ve ekonomik kriz şartlarında projeyi tamamlayarak teslim etmenin gururunu Tu-Fan İnşaat Elektrik Şirketi ailesi olarak yaşadıklarına vurgu yaptı.
Binanın bir çok yerinde engelli öğrenciler için rampalar, odalarında yaşamlarını kolaylaştıracak düzenlemeler yapıldığını belirten Ethem Bıkmaz, Türkiye’nin yükselen bir değeri bir bilim yuvası olan İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yakışır bir KYK Yurdu projesini gerçekleştirmenin Tu-Fan İnşaat Elektrik çalışanları için de heyecan verici olduğunun altını çizdi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tu-Fan İnşaat’ta Bin Kişilik KYK Yurdu Mutluluğu … videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet