Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz’da Aşk Engel Tanımadı...

14 Şubat Sevgililer Gününe Nedeniyle Arsuz Özel İnsanlar Derneği Tarafından Arsuz’da Engelleri Aşklarına Mani Olmayan Hasret – Tuğrul Çifti Ziyaret

Arsuz’da Aşk Engel Tanımadı...Web
TV

Arsuz   A+a-

  14 Şubat Sevgililer Gününe Nedeniyle Arsuz Özel İnsanlar Derneği Tarafından Arsuz’da Engelleri Aşklarına Mani Olmayan Hasret – Tuğrul Çifti Ziyaret Edildi.
 
Doğuştan Ortopedik Rahatsızlığı Bulunması Sonucu Yürüme Engelli Olan Hasret Yorgun İle Herhangi Bir Engeli Bulunmayan Tuğrul Yorgun Arkadaş Vasıtasıyla Başlayan İlişkilerini Geçtiğimiz Yıl Evlilikle Taçlandırmıştı.
Ailelerinden Ve Yakın Çevresinden Gelen Tepkilere Kulaklarını Tıkayarak Dünya Evine Giren Çift Aşklarının Meyvesini Nisan Ayında Kucaklarına Almaya Hazırlanıyor.
 
Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara, Sevginin Önünde Hiçbir Engelin Duramayacağının En Güzel Örneği Olan Bu Çiftimizin Evliliklerinin Toplum Nezninde Karşılık Görmesi İle Hem Ailerin Daha Mutlu Olacağını Hemde Diğer İnsanlara Sevginin Ne Kadar Cesur Bir İşe İmza Attığının Göstergesi Olduğunu İfade Ederek Katılım Sağlayan Herkese Teşekkür Edip, Hasret Tuğrul Çiftine Bir Ömür Mutluklar Diledi.
 
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı; Medeniyetler Şehri Arsuz Hatay’dan Tüm Dünyaya Güzel Bir Mesajları Olduğunu İfade Ederek Sevginin Önüne Hiçbir Şeyin Geçemeyeceğini Bir Kez Daha Bize Gesterip Mutlu Bir Yuva Kurduklarını Kaymakamlık, Belediye Ve Sivil Toğlum Öğütleri İle Çiftimizin Her Zaman Yanlarında Olduklarını İfade Etti.
 
Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz’dan Bütün Dünyaya Güzel Bir Ders Verildiğini Azmin, Sevginin Önünde Hiçbir Şeyin Duramayacağını İfade Ederek Dünya Evine Giren Çiftlerimizin Mutluluklarının Bir Ömür Boyu Sürmesi Temennisinde Bulunarak Çiftin Her Zaman Belediye Olarak Yanlarınında Olduklarını İfade Edip Günün Anısına Özel Hediyeler Takdim Etti.
 
Hasret – Tuğrul Yorgun Çifti Ziyaretten Duydukları Memnuniyeti Dile Getirerek Dernek Başkanı Tuğba Kara İle Arsuz Kaymakamı Musa Sarı İle Belediye Başkanı Asaf Güven’e Teşekkür Etti.
 
Çifti; Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Sosyal Yardımlama Vakfı Başkanı Ayşe SÜMER, Arsuz İş İnsanlar Derneği Başkanı Adnan Ağır, Çetillik Mahalle Muhtarı Hasan Bulut, İle Arsuz Özel İnsanlar Derneği Yönetim Kurulu Ziyaret Etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arsuz’da Aşk Engel Tanımadı... videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar