Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Başkan Parlar'ı Ziyaret Etti

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar,DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ve DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun’u misafir et

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Başkan Parlar'ı Ziyaret Etti

Politika   A+a-

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin ve DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun’u misafir etti.
 
Türkiye siyasetinin tanınmış isimlerinden geçmiş dönem Adalet Bakanı, DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadullah Ergin, beraberindeki DEVA Partisi Hatay İl Başkanı Sabit Coşkun’la beraber, CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar’ı il başkanlık binasında ziyaret etti. Gündeme dair konular hakkında fikir alışverişi yapılan birliktelikte, Ergin ve beraberindekiler Başkan Parlar’a başsağlığı da diledi.
 
Başkan Parlar, ziyareti resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Ziyaret hakkında bilgi de veren Parlar, “DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı geçmiş dönemlerin Adalet Bakanı Sayın Sadullah Ergin, beraberinde Hatay İl Başkanları Sayın Sabit Coşkun ve değerli yöneticileri ile beraber İl Başkanlığı binanızda bizi ziyaret etmişler, şahsıma da başsağlığı dileklerinde bulunma nezaketinde bulunmuşlardır. Kendilerine şükranlarımızı sunuyorum” dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş