Skip Navigation Links

Zeybek Mühendislikle Güvende Kalın…

Hatay ve çevre illerde ses getiren hizmetleriyle dikkat çeken Zeybek Mühendislik, IP Kameralar ile güvenlik ve izleme uygulamaları için uygun maliyetl

 Zeybek Mühendislikle Güvende Kalın…

Ekonomi   A+a-

 
Hatay ve çevre illerde ses getiren hizmetleriyle dikkat çeken Zeybek Mühendislik, IP Kameralar ile güvenlik ve izleme uygulamaları için uygun maliyetli, kolaylıkla ölçeklenebilen video ağı izleme sistemi oluşturuyor.
Müşterilerinin taleplerine uygun çözümler üreten Zeybek Mühendislik, uygun kameralarla kamu alanlarını, fabrikaları, ofis, ev ve mağazalarını izleyip koruyun. İç mekan veya dış mekan uygulamalarına yönelik sabit ip kameralar ile tesislerinizi korumayı hedefliyor.
Full HD görüntü kalitesi ve güçlü yakınlaştırma özelliği sunan PTZ kameralarla tüm sahneyi kapsayan.Zeybek Mühendislik , Güvenilir yaşam alanları tesis etmeniz için farklı ortamlara uygun Dome ve Box tipi IP kameralar, gece görüş kameraları, su geçirmez ve darbeye dayanıklı kameralar ile network kayıt cihazları ile çözümler sunuyor.
 
Zeybek Mühendislik, çözümünü sunduğu Geçiş Kontrol Sistemleri kamera sistemi ile tam entegre çalışan sistemler kurarak, personel devam, ziyaretçi ve asansör kontrol yazılımı entegre çalışır. Kontrol ünitesi network arızasında bağımsız çalıştırıyor.
Kontrol modülleri ile alarm ve arızaları izleyerek kontrolünü sağlayan bir yapı oluşturan Zeybek Mühendislik, “Geçiş Kontrol Sistemleri; yüz tanıma , iris-parmak tanıma, plaka tanıma veya kart okuyucu opsiyonuyla , kontrol ünitesi, access video server ve yönetim yazılımı ürünlerinden oluşurken, Geçiş Kontrol Sistemleri uluslararası standartlara uygunluğu da büyük önem taşıyor.
 
Zeybek Mühendislik Sahibi Gökhan Zeybek yaptığı açıklamada, uygun kameralarla kamu alanlarını, fabrikaları, ofis, ev ve mağazalarını izleme, geçiş kontrol sistemlerinde tam güvenli ortamlar oluşturmak için kesin çözümler ürettiklerine dikkat çekerek şöyle konuştu:
IP Kameralar ile güvenlik ve izleme uygulamaları için uygun maliyetli, kolaylıkla ölçeklenebilen video ağı izleme sistemi oluşturun. Size uygun kameralarla kamu alanlarını, fabrikaları, ofis, ev ve mağazalarını izleyip koruyun. İç mekan veya dış mekan uygulamalarına yönelik sabit ip kameralar ile tesislerinizi koruyun. Full HD görüntü kalitesi ve güçlü yakınlaştırma özelliği sunan PTZ kameralarla tüm sahneyi kapsayan.Zeybek Mühendislik , Güvenilir yaşam alanları tesis etmeniz için farklı ortamlara uygun Dome ve Box tipi IP kameralar, gece görüş kameraları, su geçirmez ve darbeye dayanıklı kameralar ile network kayıt cihazları ile çözümler sunmaktadır.
Zeybek Mühendislik, çözümünü sunduğumuz Geçiş Kontrol Sistemleri kamera sistemi ile tam entegre çalışır. Personel devam, ziyaretçi ve asansör kontrol yazılımı entegre çalışır. Kontrol ünitesi network arızasında bağımsız çalışır. Kontrol modülleri ile alarm ve arızalar izlenir kontrol edilir. Geçiş Kontrol Sistemleri; yüz tanıma , iris-parmak tanıma, plaka tanıma veya kart okuyucu opsiyonuyla , kontrol ünitesi, access video server ve yönetim yazılımı ürünlerinden oluşmaktadır. Geçiş Kontrol Sistemleri uluslararası standartlara uygundur.” Dedi.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet