Skip Navigation Links

Peri masallarındaki gibi düğün

İskenderun belediyesi meclis üyesi İbrahim Yaran'ın kızı Gonca Yaran ve Ziya Gündüz peri masallarını aratmayacak bir düğün töreni ile dünya evine gird

Magazin   A+a-

İskenderun belediyesi meclis üyesi İbrahim Yaran’ın kızı Gonca Yaran ve Ziya Gündüz peri masallarını aratmayacak bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Memo Restaurantta düzenlenen düğün törenine İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, siyasetçiler, iş adamları ve çok sayıda seçkin davetli gurubu katıldı.

Mutluluğa yelken açtılar
 

Gonca ve Ziya çiftinin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İskenderun belediyesi meclis üyesi İbrahim Yaran’ın biricik kızı Gonca Yaran Cumartesi akşamı Memo Restauranta düzenlenen bir düğün töreni ile Atilla Gündüzün oğlu Ziya Gündüz ile hayatlarını birleştirerek dünya evine girdiler. Memo Restaurantta düzenlenen düğün töreninde genç çiftin nikahı İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek tarafından kıyıldı. Nikah töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek “Evliliğin temel kuralları karşılıklı saygıdan geçer. Saygı beraberinde sevgiyi getirir. Hayatınızdaki her şeyi etrafınızdakilerle paylaşın. Çünkü üzüntüler paylaştıkça azalır. Sevinçler ve mutluluklar paylaşıldıkça artar. Birbirinize olan sevginiz gözlerinizden okunuyor. Her zaman birbirinizi sevin. Vatanımıza milletimize ailenize hayırlı sağlıklı evlatlar yetiştirmenizi temenni ederim. Bir ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi. Yapılan kısa konuşmanın ardından genç çiftin nikahları şahitler ve davetlilerin huzurunda kıyıldı.
Nikah törenini ardından genç çift gece boyunca pistlerden inmeyerek davetlileriyle birlikte gönüllerince eğlendiler.
Gonca ile Ziya çiftte bizlerde 8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com ekibi olarak ömür boyu mutluluklar dileriz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet