Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Bölgesindeki Son Ticari ve Kültürel gelişmeler ele alındı

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasından İTSO’ya Ziyaret

İskenderun Bölgesindeki Son Ticari ve Kültürel gelişmeler ele alındı

Ekonomi   A+a-

 Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Düzgün ve M. Serhat Öztürk Akdeniz Bölgesi Oda/Borsa ziyaretleri kapsamında, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına nezaket ziyaretinde bulundular.
 
Bilecik TSO Meclis Başkan Yardımcısı Muharrem Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ercan Düzgün ve M. Serhat Öztürk ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek nazik kabulleri ve misafirperverliklerinden dolayı, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine teşekkür ettiler.
 
Ziyarette, Bilecik ve İskenderun Bölgesindeki ticari ve kültürel faaliyetler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
 
Ziyaretin anısına İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz tarafından Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimine plaket takdim edilirken, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi de İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdim ettiler.
 
Bilecik TSO Yönetiminin ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcıları Muhsin Yeter ve Mahir Taner yer aldı.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar