Skip Navigation Links

Covid 19’u Yendi ! Aramıza Hoş geldin Emin Keskin …

Keskin Katı Yakıt Plaza Sahibi Emin Keskin, Covid 19 tedavisi gördüğü Palmiye Hastanesi’nden taburcu oldu.

Covid 19’u Yendi !  Aramıza Hoş geldin Emin Keskin …

Yaşam   A+a-

 Hatay’ın sevilen hayırsever işinsanlarından Keskin Katı Yakıt Plaza Sahibi Emin Keskin, Covid 19 tedavisi gördüğü Palmiye Hastanesi’nden taburcu oldu.
Yaklaşık 20 gün süren yaşam mücadelesini kazanan Emin Keskin, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı ‘Aldığınız nefesin kıymetini bilin’ paylaşımıyla herkesi duygulandırmıştı.
Nefes alamadığı, hastaneden taputla çıkacağını düşündüğü günlerde moral ve motivasyon sağlayan doktoru Göğüs Hastalıkları Uzmanı Özlem Berktaş, İçhastalıkları Uzmanı Prof Dr Şerif Yılmaz’la tüm dostlarıyla, sevenleriyle ve sağlık çalışanlarıyla, hastanede refakat ederek destek olan oğlu Okan Emin Keskin, ailesi ve torunlarıyla moral bulduğunu belirten Emin Keskin, hayata yeni bir başlangıç yapmak isteğini ifade etti.
Özel Palmiye Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem Berktaş ve İçhastalıkları Uzmanı Prof Dr Şerif Yılmaz başta olmak üzere ilgi ve alakalarını fazlasıyla gösteren doktor, hemşireler ve tüm sağlık çalışanlarına minnet borçlu olduğunu belirten Emin Keskin, “Aldığınız nefesin, hayatınızın kıymetini bilin” diyerek mesaj atarak, arayarak, sosyal medyadan paylaşım yaparak, yorum yazarak dualarını eksik etmeyen tüm dost ve sevenlerine teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet