Skip Navigation Links

Deniz altında bol bol kahkaha vardı..

Tiyatro severler İskenderun Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ve Besime Organizasyon tarafından organize edilen Denizaltında Altı tahammülfersah adl

Magazin   A+a-

Tiyatro severler İskenderun Rotary Kulübü tarafından düzenlenen ve Besime Organizasyon tarafından organize edilen Denizaltında Altı tahammülfersah adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.
İskenderun Belediye Kültür Merkezinde sahnelenen Denizaltında Altı tahammülfersah adlı tiyatro oyunu ilgiyle izlendi.

Salonunun tamamen dolduğu oyunu Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş ve İSDEMİR yönetim kurulu Başkanı İsmail Akçakmak da ön sırada yakından izlediler. Ahmet Saraçoğlu, Alper düzen, Barış Başar, Fırat Doğruloğlu, Murat Akkoyunlu, Serhan Ernar’ın rol aldığı Denizaltında Altı tahammülfersah adlı tiyatro oyunu başından sonuna izleyenleri kahkahaya boğdu. Yoğun iş stresinden kurtulup kendine vakit ayırmayı başaranların beğenerek izlediği oyun bir grup maceraperestin deniz altıyla yaptıkları daha doğrusu yapmaya çalıştıkları yolculuk esnasında yaşadıklarını anlatıyor. Besime Organizasyon tarafından İskenderun’a getirilen oyunu izleyenler beğeniyle izlediklerini ve bu tür sosyal etkinliklerin sık sık yapılması gerektiğini söylediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet