Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İbrahim Gül’den Tüm İhtişamıyla Bembeyaz Soğukoluk…

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, kar, kış demeden hizmetlerini sürdürürken, bölgede uzun zamandır yaşanan kuraklığın ardından kar yağışıyla büyüley

 İbrahim Gül’den Tüm İhtişamıyla Bembeyaz Soğukoluk…

Gündem   A+a-

 
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, kar, kış demeden hizmetlerini sürdürürken, bölgede uzun zamandır yaşanan kuraklığın ardından kar yağışıyla büyüleyici görüntüsüyle herkesi kendine hayran bırakan kartpostallık fotoğrafı paylaştı.
Belen Soğukoluk yaylasından kartpostallık görüntüyü ekibiyle paylaşan Belediye Başkanı İbrahim Gül, kuraklığa çare olacak kar yağışını ve Soğukoluk Yaylası’nın her zaman yeşilin her tonuyla kendine hayran bırakan bembeyaz karlı ihtişamını takipçileriyle paylaştı.
Geçtiğimiz aylarda yangın, felaket gibi zor günler geçiren Hatay'ın Belen ilçesi, girdiğimiz bu kış aylarında kar yağmasıyla birlikte bir nebze olsun huzura kavuşmuşa benziyor.
Belen Belediye başkanı İbrahim Gül ve ekibi yaz, kış demeden sahada olmaya devam ediyor. Kış aylarında Belen'de kar ve yağmurdan ötürü artan kazaları azaltmayı amaçlayan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen'i karış karış gezerek çalışmaları yerinde inceliyor. Çalışma arkadaşlarıyla uyumlu bir birlikteliğin pozunu veren Başkan Gül'ün kârın yağdığı yollara giderek kış ayının az hasarla atlatılmasını amaçlıyor.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar