Skip Navigation Links

14 yaşına kadar 15 ameliyat oldu! Ayşe Sıla yardım bekliyor

Bugüne kadar 15 ameliyat geçiren 14 yaşındaki Ayşe Sıla Cengiz, hayata tutunabilmek için hayırseverlerin yardımını bekliyor.

 14 yaşına kadar 15 ameliyat oldu! Ayşe Sıla yardım bekliyorWeb
TV

Gündem   A+a-

 
14 yaşına kadar 15 ameliyat oldu! Ayşe Sıla yardım bekliyor
 
Ankara'da doğuştan bedensel engelli ve bugüne kadar 15 ameliyat geçiren 14 yaşındaki Ayşe Sıla Cengiz, hayata tutunabilmek için hayırseverlerin yardımını bekliyor. Ayşe'nin 16. kez ameliyat olması gerekiyor. Durumu olmayan anne yardım istedi...
Hataylı olan ve Ankara'da yaşayan Esen ailesinin kızları Ayşe Sıla Cengiz doğuştan yüzde engelli doğdu. İki eli 4'er parmaklı doğan Ayşe'nin ve ailesinin çilesi 14 yıl önce başladı. Ev kadını Gülhan Esen'in tek çocuğu Ayşe Sıla Cengiz, 1,5 kilo olarak dünyaya geldi. Organlarında gelişme geriliği olan Ayşe Sıla bağırsak, mide, kalça, kalp ve ayaklarından şimdiye kadar 15 ameliyat geçirdi. Sağlık sorunları nedeniyle ancak 7 yaşında yürümeye başlayan ve yüzde 98 engelli raporu bulunan Ayşe Sıla'nın, mesane bölgesinden ameliyat olacağı belirtildi.
Ayşe Sıla'nın tedavisi için 10 yıl önce Osmaniye'den Ankara'ya taşınan ve boşandıktan sonra Keçiören'de annesiyle birlikte yaşamaya başlayan Gülhan Esen, kızının sağlığına kavuşması amacıyla büyük mücadele veriyor.
 
DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR
Ev kadını olan anne Gülhan Esen'in tek çocuğu Ayşe Sıla Cengiz, 1,5 kilo olarak dünyaya geldi. Organlarında gelişme geriliği olan Ayşe Sıla bağırsak, mide, kalça, kalp ve ayaklarından şimdiye kadar 15 ameliyat geçirdi. Gülhan Esen şöyle konuştu, "Ayşem 1%98 bedensel engelli elleri dörder parmak yürüyemiyor norolojik mesane hastası kalp hastası hiper tansiyon böbrek hastası, gece gündüz 2 saate idrarını alıyorum idrarını kendi yapamıyor yerimizi yurdumuzu sattık sırf kızımın tedavisi için bankadan krediler çektim yavrumun ameliyatları için satacak yerimiz yurdumuz da kalmadı. Gırtlağa kadar kredi borcuna girdim ben bir anneyim evladım için mücadele ediyorum baba yok 5 sene önce ayrıldık. Ayşem bu güne kadar 15 amaliyat geçirdi benim yavrumun elinden tutup yavrumu ayağa kaldıracak iş adamlarından yardim istiyorum İskenderun kaymakamına ve belediye başkanına buradan sesleniyorum Aysemin elinden tutup sesini duyursunlar benim yavrumun yerinde bizlerde olabilirdik benim yerime 1 saat kendilerini koysunlar 1 hafta 1 ay 1 yıl demiyorum sadece 1 saat benim yerime koysunlar 10 senedir 3 saat uykuyla yaşayan bir insanım ben yavruma çok emek verdim mezara koyup üstüne kara toprağın atılmasını istemiyorum.
Ayşe Sıla'ya yardım etmek isteyenler için hesap numarası
İBAN: TR 30 0006 4000 0014 3920 1490 77
 
Telefon numarası : 0541 453 4087
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 14 yaşına kadar 15 ameliyat oldu! Ayşe Sıla yardım bekliyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet