Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

BAYMYÖ EVLENDİ

Nişan sonrası evlilik için kolları sıvayan Mustafa Yaşar Özkan, geçtiğimiz günlerde bir ömür boyu birlikteliğe 'Evet' dedi.

Magazin   A+a-

Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. Bilgi İşlem Departmanı çalışanı ve Gazeteniz 8. Gün ve www.8gunhaber.com haber portalı Bilgi Teknolojileri ve Yazılım Danışmanı Mustafa Yaşar Özkan, 2009 yılı Temmuz ayında gönlünü kaptırdığı güzeller güzeli Aslı Aydın’la nişanlanmıştı.
Nişan sonrası evlilik için kolları sıvayan Mustafa Yaşar Özkan, geçtiğimiz günlerde bir ömür boyu birlikteliğe ‘Evet’ dedi.
İskenderun Belediyesi Nikah Dairesi’nde aileleri ve dostlarının huzurunda bir bir ömür boyu mutlu yaşama ‘Evet’ sözünü Aslı Aydın’la elele veren Aslı (Aydın)-Mustafa Yaşar Özkan çifti, darısı tüm bekarların başına diyerek mutluluklarını ifade ettiler.
İskenderun Çay Mahallesi’nde bulunan Amanos Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni bir çok ilki de beraberinde yaşattı.

Aslı (Aydın)-Mustafa Yaşar Özkan çiftinin mutluluğuna ortak olmak için düğün salonunda bulunan tüm dostlarına önce coşkulu bir eğlence ve ardından da hüzün dolu dakikalar yaşatan Mustafa Yaşar Özkan, küçük yaşta kaybettiği babası Zühtü Özkan anısına hazırladığı barkovizyonla herkesi gözyaşına boğdu.
Mutluluğun paylaşıldığı, bir ömür boyu birlikteliğe giden yolda en önemli gün olan bir düğün töreninde bugüne kadar gerçekleşmemiş bir olayı yaşatan Mustafa Yaşar Özkan, dürüstlüğü, çalışkanlığı, vatanına ve milletine bağlılığıyla tanınan babası Zühtü Özkan’ın oğlu olarak herkesten “Helal olsun babasının oğlu, yine yapacağını yaptı ve en mutlu gününde babasını da ortak etti. Böylesi güzel bir insan olan babasını tüm dostlarına bu vesileyle tanıttı” dedirtti.
Gözyaşı ve hüznün bittiği, yüreklerde sevinçin kursakta düğüm kaldığı anları unutturan ise, bölgemizde sahnelerin yıldızı Erman oldu.
Bölgemizde eğlence mekanlarının vazgeçilmez isimlerinden olmayı kısa sürede başaran Erman, Türk Sanat Müziği ve Türk Pop Müziği’nin en güzel eserlerini dostu ve komşusu Aslı-Mustafa Yaşar Özkan çifti için söyledi.
Dürüstlüğü ve çalışkanlığıyla tanınan Mustafa Yaşar Özkan’ı Yazıcı Demir-Çelik A.Ş. ailesinden mesai arkadaşları en mutlu gününde yalnız bırakmadı.
Sahnede son yılların modası kolbastı oyununu tek başına başarıyla oynayan Mustafa Yaşar Özkan, güzeller güzeli gelin Aslı (Aydın) Özkan’ın karşısına geçip oynadığı anlarda ise zor anlar yaşadı. Güzelliği ve oynadığı oyunla salonda bulunan herkesi kendine hayran bırakan güzel gelin Aslı Özkan, heyecandan ayakları yerden kesilmiş yakışıklı damat Mustafa Yaşar Özkan’a sahnede bol bol ter attırdı.
8. Gün Gazetesi ve www.8gunhaber.com yayın kuruluşları olarak Aslı-Mustafa Yaşar Özkan çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar