Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HATSU, “Suyun Zehirli Olduğu İddiası Asılsızdır”

HATSU, bazı sosyal medya sayfalarında “Hatay genelinde suyun zehirli olduğu” iddiasının asılsız olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.

HATSU, “Suyun Zehirli Olduğu İddiası Asılsızdır”

Gündem   A+a-

 Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), bazı sosyal medya sayfalarında “Hatay genelinde suyun zehirli olduğu” iddiasının asılsız olduğunu belirterek açıklamalarda bulundu.
 
Hatay genelinde şebeke suyunun zehirli olduğu iddiasının aslı astarı olmayan bir söylem olduğuna dikkat çeken HATSU Genel Müdürlüğü, Hatay genelinde HATSU denetimi ile kontrolündeki tüm depo ve şebekelerde içme, kullanma suyunun kontrolleri HATSU teknik personeli tarafından günlük olarak yapıldığını vurguladı.
 
Ayrıca, meskenlere verilen içme suyunun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da rutin olarak numune alınıp analizleri yapılarak kontrol edildiğine dikkat çeken HATSU, asılsız iddialarla halkımızı tedirginliğe ve paniğe iten kişileri kınıyoruz ve gerçeklik payı olmadan yöneltilen bu tür iddialara karşı tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı belirtmek isteriz.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar