Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İSTE Sanal Fuarda Tanıtıldı

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İSTE’ye İSTE’kli aday öğrencileriyle sanal fuarda bir araya geldi.

İSTE Sanal Fuarda Tanıtıldı

Eğitim   A+a-

 16 şehirden 50’den fazla devlet ve vakıf üniversitesinin katıldığı çevrimiçi fuarda yerini alan İskenderun Teknik Üniversitesi, 9 Ocak Cumartesi günü 11.00 ile 18.00 saatleri arasında sanal fuarda aday öğrencileriyle etkileşim kurdu. Eket Fuarcılık tarafından pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak düzenlenen fuarda adaylar, İSTE hakkında merak ettikleri sorulara doğrudan yanıt bulma imkânı buldu.
HATAY TANITIM GÜNLERİ
Sanal fuar, üniversite hazırlık öğrencilerinin hayallerindeki üniversiteleri çevrimiçi olarak görmelerine ve danışman hocalardan üniversiteler hakkında bilgi almalarına imkân sağladı. Öğrenciler bölümler, sıralamalar, tercihler, şehrin ve üniversitenin sosyal ve kültürel imkanları gibi pek çok konuda danışmanlardan bilgi edindi. Hatay Tanıtım Günleri adında ilk bölüm sona ererken adayların yoğun ilgi gösterdiği fuarın ikinci bölümüyse Nisan ayı sonuna kadar devam edecek. 24 Nisan’a kadar farklı şehirlerden farklı üniversiteler sanal fuarda öğrenciler ile buluşacak.
İSTE BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ’NE TEBRİK
Sanal fuara https://unitercih.com/ adresinden ulaşılabildiği gibi IOS ve Android mobil cihazlar üzerinden de erişim sağlanıyor. Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de “üniversiteye ek maddi yük getirmeden Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünün bu konuda öz verili tanıtımlar yaptığına dikkat çekerek, İSTE’ye olan ilgiden memnun olduklarını” ifade ederek; “Hem İskenderun hem de İSTE’nin tanıtımına katkı sağlayan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüzü tebrik ediyorum” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar