Skip Navigation Links

Gitar Resitali İlgiyle İzlendi

İSTE pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak sürdürülen kültürel etkinliklerde bu kez Gitar ile Türkü Düzenlemeleri ile müzikseverlerle buluştu.

Gitar Resitali İlgiyle İzlendi

Eğitim   A+a-

 İskenderun Teknik Üniversitesi’nde (İSTE) pandemi nedeniyle çevrimiçi olarak sürdürülen kültürel etkinliklerde bu kez Gitar ile Türkü Düzenlemeleri ile müzikseverlerle buluştu.
Yeni yılın ilk müzik dinletisinde İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuarı (MYDK) Dr. Öğr. Üyesi Okay Özdağ sanatseverlerle bir araya geldi. 6 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de üniversitenin sosyal medya hesaplarında gerçekleştirilen etkinlikte Özdağ Gitar ile Türkü Düzenlemeleri dinleyiciyle buluştu. Hazırladığı dinletide geleneksel müziğin ayrılmaz parçası olan türküleri gitarla yeniden yorumlayan Özdağ’ın dinletisi yaklaşık 20 dakika sürdü.
Dinleyicilerin katılım ve yorumlarıyla her zamanki gibi yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte farklı yörelere ait türkülerin klasik gitar düzenlemelerini icra etti. Yeni yıl için “herkese mutluluk, huzur, sağlık ve müzik dolu günler” temennilerinde bulunan Özdağ, dinleyicilere müzik dolu keyifli bir dinleti sundu.
Etkinliği kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler https://www.facebook.com/MYDKonservatuvari adresini ve üniversitenin sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet