Skip Navigation Links

Emniyet İşi Sıkı Tututor

İskenderun halkının huzur ve güvenliği için emniyet ekipleri asayiş uygulamalarına hız verdiler.

Gündem   A+a-

 
İskenderun halkının huzur ve güvenliği için emniyet ekipleri asayiş uygulamalarına hız verdiler.
 
 
Kentimizde akşam saatlerinde ayrı noktalarda yapılan asayiş ve trafik kontrollerini kapsayan uygulamalar yapıldı. Sıkı güvenlik tedbirleri kapsamında şüpheli görülen araç ve şahısları inceledi.
Kimlik sorgusu ve araç araması yapılan vatandaşlarda “Bu uygulamaları bizim güven ve huzurumuz için yapılıyor” diyerek yapılan uygulamalardan memnuniyetlerini dile getirdiler.
Yapılan uygulamalarda ayrıca Kask takmayan motosiklet sürücülerinin de cezai işlem uygulandı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada, “Bizler kurallara uyulmasını istiyoruz. Çünkü kurallar toplumsal yaşamın en önemli unsurudur.
 
 
Kurallara uyulduğu taktirde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini daha rahat koruyabiliriz. Unutulmamalıdır ki bizler vatandaşlarımıza caza keserek onların ekonomilerine zarar vermek değildir. Bizler halkımızın daha rahat ve güvenli bir ortamda yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla bu tür uygulamalara yöneliyoruz. Motosiklet sürücülerimiz eksik evrak ve kasksız trafiğe çıkmasınlar her şey kendi can ve mal güvenlikleri içindir” dediler. Ayrıca bu tür uygulamaların her gün aralıksız bir şekilde kentimizin çeşitli bölgelerinde yapılacağı da belirtildi.
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet