Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Zabıta Ekipleri Yılbaşı Öncesinde Denetimlerini Arttırdı

Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yeni yıl öncesinde ilçe genelinde denetimlerini arttırdı.

Zabıta Ekipleri  Yılbaşı Öncesinde  Denetimlerini  Arttırdı

Yerel   A+a-

 Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yeni yıl öncesinde ilçe genelinde denetimlerini arttırdı.
Yılbaşının yaklaşmasıyla Samandağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı Gıda Denetim Ekibi fırın ve pastanelerde denetimler gerçekleştirdiler.
Gıda Mühendisi, Veteriner Hekim ve Zabıta görevlilerinden oluşan Gıda Denetim Ekibi tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmeleri için işletmelerde gıda, hijyen, sağlık ve evrak kontrolleri yapıldı.
Yapılan denetimlerle ilgili Samandağ Belediyesi’nde yapılan açıklamada; “Zabıta Müdürlüğümüze bağlı Gıda Denetim Ekibimiz, yılbaşı öncesinde vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşabilmeleri için ilçemiz sınırları içerinde bulunan fırın ve pastanelerde temizlik ve hijyen denetimleri gerçekleştiriyorlar. Bu yıl Pandemi dolayısıyla yeni yılı evlerimizde kutlayacağız. Kurallara uyulması ve tüketicilerimizle esnafımızın haklarının korunması noktasında üstümüze düşeni yerine getiriyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, sağlıklı güzel yıllar geçirmemizi temenni ediyoruz. “ ifadelerine yer verildi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş