Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

5 Yaşındaki Ömür’ün Ömrüne Ömür Katmak İçin Destek Olun !

Hatay'ın Payas ilçesinde yaşayan Akın Güler, dram dolu hayat hikayesini anlattı.

5 Yaşındaki Ömür’ün Ömrüne Ömür Katmak İçin Destek Olun !Web
TV

Payas   A+a-

İşsiz Bir Baba, Kızına Karaciğerini veren bir Anne ve dram dolu bir yaşam öyküsünün tam ortasında karaciğer nakli olacak bir kız çocuğu 5 yaşındaki Ömür…
 İşsiz Bir Baba, Kızına Karaciğerini veren bir Anne ve dram dolu bir yaşam öyküsünün tam ortasında karaciğer nakli olacak bir kız çocuğu 5 yaşındaki Ömür…
 
5 Yaşındaki Ömür’ün Ömrüne Ömür Katmak İçin Destek Olun !
 
Hatay'ın Payas ilçesinde yaşayan Akın Güler, dram dolu hayat hikayesini anlattı. Zor durumda olduğunu, ev kirasını veremediğini ve evinde de erzak bulunmadığını anlatan baba Akın Güler'in dramı yürekleri dağlarken, 5 yaşındaki kızının karaciğer nakli olacağı için de yardım beklediklerini anlattı.
Eşi Yeliz Güler’in kızı 5 yaşındaki Ömür Güler’e karaciğer bağışı yapacağını belirten acılı baba Akın Güler, devletin karaciğer nakli ameliyat giderlerinin yüzde 70’ini karşılayacağına vurgu yaparak, hayırseverlerin desteğini bekliyor.
Hayırseverlerden yardım talep eden Akın Güler, bir süre önce eşinin kanser tedavisi gördüğünü ve bu kanseri atlattığını dile getirirken, aynı zamanda kızının da karaciğer yetmezliği yüzünden hastanede yattığını söyledi.
Devletin bir çok kurumuna başvurduğunu olumlu dönüşler aldığını ancak kirayı ödeyemediğini e zor durumda kaldığını anlatan Akın Güler, eşinin çocuğuna karaciğerinin bir parçasını vereceğini söyledi.
Karaciğer yetmezliği yüzünden Adana Balcalı Üniversitesinde yatan 5 yaşındaki kızı Ömür Güler için eşi Yeliz Güler'in nakil yoluyla karaciğerinin bir kısmını vereceğini anlatan Akın Güler, maddi durumu yerinde olan hayırsever insanlardan yardım talep ediyor.
Şuan da işsiz olduğunu ve cebinde hiç parası olmadığını Adana'ya gidip gelecek yol parası bile bulamadığını söyleyen acılı baba Akın Güler, bir an önce düzenli iş bulup çalışmak istediğini dile getirdi. Boşta kalmamak için şuanda mendil sattığını ancak bu işten gelirin çok az olduğunu söyleyen Akın Güler, çocuğunun tedavi masraflarının %70'ini devletin karşıladığını geri kalan kısmını ise karşılayamadığını söyledi.
Aileye Ulaşmak için irtibat numarası Akın Güler :
0535 686 75 64 Payas Cumhuriyet Mahallesi 144 sokak
 
 
 
5 Yaşındaki Ömür’ün Ömrüne Ömür Katmak İçin Destek Olun ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş