Skip Navigation Links

Türkülerin Tadına Doyum Olmaz

İşletmeciliğini Erkan Özkan'ın yaptığı Köyüm Türkü Evi, müşterilerini haftanın her günü canlı müzikle ağırlıyor.

Magazin   A+a-

Türkülerin Tadına Doyum Olmaz..
İşletmeciliğini Erkan Özkan’ın yaptığı Köyüm Türkü Evi, müşterilerini haftanın her günü canlı müzikle ağırlıyor.

Türkülerin kendine has tadı, alıp götüren duygusu ve her satırında yüklü olan anlamı ve her yöreye özgü hikâyeleriyle herkesin kendinden bir şey bulabileceği, keyifli bir gece geçirebilecekleri bir ziyafet için Köyüm Türkü Evi, solistleri ve atmosferiyle ilgi odağı olmuş durumda.
İskenderun Şehit Oğuz Yener Caddesin’de (Doktorlar Caddesi Civarı) bulunan Köyüm Türkü Evi'nde Üniversiteli gençlerin çalıp söylediği dinlendiren bir atmosfer hakim. Bağlamada Ahmet Özcan, Gitarda Erdinç Uslu, Ritimde Erdem’in bulunduğu grubun solistliğini MKÜ Mustafa Yazıcı Devlet Konservatuvarı Öğrencisi Zeynep yapıyor. Konservatuar öğrencisi Zeynep, çok güzel türkülere kendine has yorumuyla fark yaratıyor.
Türkü ve Şiirler Eşliğinde
Müşterilerine özel itina gösteren işletme sahiplerinden Erkan Özkan, düzenledikleri parti ve canlı müzik eşliğinde sundukları hizmet ile konuklara müzik ve eğlence dolu saatler sunduklarını ve müşteri memnuniyeti konusuna önem verdiklerini belirterek, bu sektörde önce hizmet anlayışıyla fark yaratmaya çalıştıklarını söyledi.
Köyüm Türkü Evi'ne gelen müşteriler canlı müzik eşliğinde söylenen türküler, şarkılar ve okunan şiirlerle geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkarıyor.
Köyüm Türkü Evi rahat ortamıyla, güler yüzlü hizmetiyle bol eğlenceli bir mekânda müşterilerini ağırlıyor. Nargile ve canlı müzik keyfi adresi olan Köyüm Türkü Evi’nde doğum günü partileri, nişan, kına gecesi, grup toplantı ve eğlencelerine uygun şartlarda tahsis ediliyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet