Skip Navigation Links

Hatay Yaşam Gazetesi 3 Yaşında.

Bölgede haftalık olarak yayın yapan gazeteniz Hatay Yaşam, 3. kuruluş yıldönümünü muhteşem bir organizasyon ile kutladı.

Magazin   A+a-

325" src="/userfiles/image/gece%20B.JPG" />
 
 
 
Hatay Yaşam Gazetesi 3 Yaşında…
 
Bölgede haftalık olarak yayın yapan Hatay Yaşam, 3. kuruluş yıldönümünü muhteşem bir organizasyon ile kutladı.
Yelken kulübünde düzenlenen geceye, Hatay Vali Yardımcısı Akgün Corav, İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, Belen Kaymakamı Mehmet Öz, Hatay Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kadir Toksöz, siyaset ve iş dünyasının seçkin simaları ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Samimi ve neşeli bir ortamda gerçekleşen gecede Hatay Yaşam Gazetesi İmtiyaz sahibi Sadullah Aslan ve haber müdürü Sabriye Sönmez kısa birer konuşma yaparak konuklarına merhaba dediler.
Aslan ve Sönmez yaptıkları konuşma sırasında Hatay Yaşam Gazetesinin 3. kuruluş yıldönümü münasebetiyle düzenledikleri bu nezih gecede kendilerini yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak olan tüm davetlilere teşekkür ederek; “3 yıldır tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışımızdan taviz vermedik. Siz değerli dostlarımızın maddi ve manevi desteği ile, bölgemizin sorunlarının çözümü noktasında, üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmek için daha gayretli çalışacağız. Gecemizi onurlandıran tüm dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz” dediler.
Gecede sahne alan Türk Sanat müziğinin duayen yorumcusu Zekai Tunca, söylediği birbirinden güzel klasik parçalarla davetlileri adeta coşturdu. Repertuarındaki yüzlerce parça arasından seçtiği şarkılarla misafirlere tam bir müzik ziyafeti sunan Zekai Tunca, sempatik, mütevazı ve samimi tavırları ile de konukların takdirini topladı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet