Skip Navigation Links

İlk Kurşun Kutlamaları Pazar Günü

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl KESKİN İlk Kurşun'un Atılışının 92. Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.

Gündem   A+a-

 

Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl KESKİN İlk Kurşun’un Atılışının 92. Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınladı.
Başkan Keskin açıklamasında şöyle dedi;
“Güzel vatanımızın işgalci güçlerden kurtuluşunun başlangıcı olan, tarihe altın harflerle yazılan İlk Kurşun’un atılışının 92.yılını kutlayacak olmanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz.
Her safhası aynı bir zaferle taçlandırılmış olan şanlı tarihimizin Yiğit Dörtyollular’ın da onur ve cesaretiyle daha da yüceltilmiş olması hepimiz için onur vericidir.
Tarihi boyunca her türlü tehdit ve tehlikeler karşısında istiklal ve hürriyetini varlığının vazgeçilmez gayesi kabul eden milletimiz şan ve şerefle dolu nice savaşlar kazanmış, onurlu bir millet olduğunu bütün dünyaya ispatlamıştır.
Bugün bizlerle aynı duygu ve düşüncelerle bin yıldır üzerinde yaşadığımız bu aziz vatan için canımızı seve seve feda edeceğimizi bu kutsal emanetlere kanımızın son damlasına kadar koruyacağımızı bir kez daha yineliyor, Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarına, Kara Hasan Paşa’yı, Kara Mehmet Çavuş’u ve tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Ruhları şad, mekanları cennet olsun diyorum.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet