Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Cadde ve Kaldırımlar Yıkanıyor

İskenderun Belediyesi pandemi tedbirleri kapsamında çalışmalarını yoğunlaştırarak cadde ve sokakları tazyikli ilaçlı su ile yıkıyor.

 Cadde ve Kaldırımlar Yıkanıyor

İskenderun   A+a-

 Cadde ve Kaldırımlar Yıkanıyor
 
İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, pandemi tedbirleri kapsamında çalışmalarını yoğunlaştırarak cadde ve sokakları tazyikli ilaçlı su ile yıkıyor.
Yapılan periyodik temizlik hizmetleri yanında belediye ekipleri, cadde ve sokakları yıkayarak daha temiz bir ortam sağlıyor.
KALDIRIMLAR İLAÇLI SU İLE YIKANDI
Yapılmakta olan çalışmalar bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ilçe genelinde temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede ekiplerimiz koronavirüs ile mücadele kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olduğu kent merkezinde kaldırımları ilaçlı su ile yıkayarak dezenfekte ediyor. Halkımızın sağlığı birinci önceliğimizdir ” diye konuştu.
İlçenin temizliği için titizlik gösteren İskenderun Belediyesi Temizlik işleri ekipleri, cadde ve kaldırımları tazyikli suyla yıkama çalışmalarına farklı noktalarda sık aralıklarla devam edecek.
 
 
 
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar