Skip Navigation Links

Araştırma Hastanesinden Hatay’da Bir İlk Daha...

Hastanemiz Covid-19 sürecinde yoğun bakımda yatan hastaların yakınları için bir ekip oluşturularak Covid-19 Bilgilendirme Servisi kurmuştur

Araştırma Hastanesinden Hatay’da Bir İlk Daha...

Sağlık   A+a-

 Hastanemiz Covid-19 sürecinde yoğun bakımda yatan hastaların yakınlarının bilgi alması için bir ekip oluşturularak Covid-19 Bilgilendirme Servisi kurmuştur. Birimimizce her gün yapılan günlük visit sonrasında doktorlar tarafından paylaşılan anlık bilgileri hasta yakınlarına ulaştırılmaktadır. Hasta yakınlarına hastanın genel sağlık durumu ile ilgili en net bilgileri en kısa sürede iletilmektedir.
 
Böylelikle yoğun bakımda çalışan doktor ve hemşirelerimizin hasta ile temas süresini uzatarak tedavi sürecini de güçlendirmiş olmaktadır.
 
Yaklaşık iki yıldır bütün dünyayı etkisi altına alan ve insanların yaşamlarını olumsuz etkileyen Covid-19 salgınına karşı Hastanemiz olarak hasta yakınları açısından oldukça önem taşıyan Covid-19 Bilgilendirme Birimi’nde çalışan personelimiz hasta yakınlarına karşı gerekli hassasiyetleri göstermektedirler. Aynı zamanda hasta yakınları tarafından iletilen öneriler de doktorlarımıza iletilmektedir.
 
Hastane çalışanlarımızın sergilemiş olduğu dayanışma örneğinin yanı sıra hasta yakınlarının da göstermiş olduğu anlayış sayesinde salgının olası olumsuz etkilerini de en az hasarla atlatmaktayız.
 
Hastanemiz olarak sağlık çalışanlarımızın salgın boyunca göstermiş oldukları çaba ve hassasiyeti yakından görüyor, Türkiye’deki tüm sağlık çalışanlarına emekleri için teşekkürü borç biliyoruz.
 
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ BAŞHEKİMLİĞİ
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet